13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024

Με Ματ…η Ομόνοια πέρασε τον Ολυμπιακό

By on 1 Φεβρουαρίου, 2020 0 4452 Views

Με δύο γκολ του Άγγλου ψυχρού εκτελεστή Ματ Νταρμισάιαρ η Ομόνοια έκανε το καθήκον της κόντρα στον Ολυμπιακό, επικράτησε 2-0 στο Μακάρειο και διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (έναν βαθμό από την Ανόρθωση). Οι «πράσινοι» δεν ήταν πολύ καλύτεροι από τον πολύ ανταγωνιστικό Ολυμπιακό αλλά είχαν την ουσία και τον Ματ που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Ο Άγγλος στο 21΄ άνοιξε το σκορ με προβολή μετά από κεφαλιά-γύρισμα του Λάνγκ, ενώ στο 42΄ έκανε το 2-0 με κεφαλιά, αποτέλεσμα που έμελλε να ήταν και το τελικό.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στην επανάληψη, κράτησε μπάλα αλλά η υπεροχή του ήταν φλύαρη χωρίς την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Παντιλίμον. Η Ομόνοια διαχειρίστηκε άψογα το αποτέλεσμα το οποίο διαμόρφωσε από το πρώτο μέρος και κατάφερε να προσθέσει άλλη μια νίκη στο φετινό ενεργητικό της επιστρέφοντας στον έναν βαθμό πίσω από την Ανόρθωση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π.Χριστοδούλου): Βελλίδης, Ψάλτης (75΄ Κα), Κίκο, Νάνι, Σαμπίνια, Ακόστα, Οικονομίδης, Βινίσιους (65΄ Αγιτέ), Ζαχαρίου, Μπιλάλ (40΄ Κοφί), Αζουλάο
Στον πάγκο: Μπάιζα,  Κυριάκου, Βενιζέλος, Ανδρέου, Παχίπης, Μουκτάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπέργκ): Παντιλίμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Μαυρίας, Λέζιακς (31΄ Μποτεάκ), Γκόμες, Γκόμεθ, Ορτέγα (83΄ Ακιντολα), Τιάγκο, Νταρμπισάιαρ.Στον πάγκο: Κυριακίδης, Στυλιανού, Μανρίκε, Κούσουλος, Τζιωνής, Μίκου, Κακουλλής.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νάνι

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2.306
Διαιτητής: 
Τράττου Λεόντιος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: 
Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: 
Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: 
Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Καραϊσκάκης Μιχάλης