18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Έμειναν τα τυπικά για την πρόκριση.(Ομόνοια-Δόξα 4-1)

By on 6 Φεβρουαρίου, 2020 0 3042 Views

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola έκανε η Ομόνοια η οποία επικράτησε 4-1 της Δόξας στο ΓΣΠ και ουσιατσικά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στο Μακάρειο.
Όταν η Δόξα μείωσε σε 2-1 αναθάρρεψε καθώς ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σε εκτός έδρα ματς Κυπέλλου αλλά την ίδια ώρα «ξύπνησε» και η Ομόνοια και… καθάρισε.
Το σκορ για την Ομόνοια άνοιξε ο Μίκου στο 40΄ και ο ΚΟύουλος έκανε το 2-0 στο 45΄. Η Δόξα μείωσε στο 49΄ με τον Μπόλιεβιτς αλλά από κε΄λινο το σημείο και μετά η Ομόνοια ήταν ασταμάτητη, έβαλε άλλα δύο γκολ και η σεμνή τελετή στο ΓΣΠ έλαβε τέλος. Στο 52΄ ο Λούφτνερ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Γκόμεθ έκανε το 3-1 και στο 61΄ ο Κούσουλος ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ (4-1).
Από εκείνο το σημείο και μετά η Ομόνοια θα μπορούσε με περισσότερη προσοχή και πιο καθαρό μυαλό να… εκτοξεύσει τον δείκτη του σκορ αλλά οι ευκαιρίες δεν μπήκαν, δεν άλλαξε το σκορ και το 4-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Παντιλίμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Μαυρίας (65΄ Μανρίκε), Κούσουλος, Γκόμεθ (61΄ Τιάγκο), Τζιωνής, Ακιντόλα (57΄ Μποτεάκ), Κακουλλής, Μίκου.Στον πάγκο: Κυριακίδης, Στυλιανού, Γκόμες, Ορτέγα, Λοίζου, Νταρμπισάιαρ.

ΔΟΞΑ (Εντ.Ερανοσιάν): Γκράσα, Ντερβίτ, Μιντίκκης, Γιούτριτς (75΄ Λουίς Κάρλος), Μέσκα,  Μπόλιεβιτς,  Ασαμόα (46΄ Χαραλάμπους), Τραιτσέφσκι, Παπαφώτης, Καρλίτος (75΄ Ίταλο), Ζορζίνιο.Στον πάγκο: Γκρεμσλ,  Φασουλιώτης, Μιχαήλ, Νελσίνιο, Χριστοφή.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασαμόα, Τραιτσέφσκι

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2.448
Διαιτητής:
 Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γεώργιος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας