4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θέλει να τελειώσει από σήμερα η Ομόνοια την πρόκριση

Θέλει να τελειώσει από σήμερα η Ομόνοια την πρόκριση

By on 6 Φεβρουαρίου, 2020 0 2483 Views

Ώρα κυπέλλου για την Ομόνοια, που υποδέχεται στο ΓΣΠ την Δόξα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση(17:00 PRIMETEL). Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δίνει σιγουριά ενόψει του επαναληπτικού (19/2, Μακάρειο) ώστε να έχουν την ευχέρεια να σκέφτονται μόνο το πρωτάθλημα πριν τουε ημιτελικούς του κυπέλλου.
Είναι το φαβορί η Ομόνοια αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο με μια καθαρή νίκη για να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το παιγνίδι, αναγνωρίζει τις δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα που είναι ικανή να κάνει τη ζημιά, γι’ αυτό και αναμένεται να παρατάξει το βασικό του σχήμα, ίσως με δυο-τρεις διαφοροποιήσεις.
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως οι Κακουλλής, Τζιωνής και Ακιντόλα, όπως και ο Στυλιανού που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε και πάλι τον Παντιλίμον, στην δεύτερη του συμμετοχή με την ομάδα. Στα στόπερ οι Λούφτνερ και Λανγκ, στα άκρα της άμυνας οι Μαυρίας και Χούμποτσαν, στη μεσαία γραμμή οι Γκόμεθ, Γκόμες ή Τζιωνής. Τις υπόλοιπες θέσεις στον μεσοεπιθετικό χώρο διεκδικούν οι Κακουλλής, Τιάγκο, Νταρμπισάιαρ, Ακιντόλα και ίσως ο Μποτεάκ.