4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες

By on 6 Φεβρουαρίου, 2020 0 5719 Views

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή στο Κολόσσι για το ματς με την Ένωση.

Αρχική τοποθέτηση από τον Φανούριο Κωνσταντίνου για κάποια δημοσιεύματα για το μέλλον των Χάμπου και Πίττα: «Μας ενόχλησε αφάνταστα το γεγονός πως βγήκαν κάποια ονόματα προς τα έξω, ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα, να κοπεί ο βήχας. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν κλειστά συμβόλαια».

Ακιλούθως ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα ακόλουθα:

«Σίγουρα το ματς της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Από την αρχή της περιόδου προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε κοντά στους ανταγωνιστές μας που είναι πιο ψηλά, μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα επέστρεψε για να διεκδικήσει τους στόχους της. Αυτό το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες και τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι, τρεις βαθμοί, που θα μας δώσει μία καλύτερη δυναμική εν όψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά ο Σωφρόνης.

Για τα αγωνιστικά: «Θετική εξέλιξη το γεγονός ότι μπήκε μαζί μας στις προπονήσεις ο Γιούστε. Είχαμε την ατυχία με τον Γκακπέ, ευελπιστούμε με την επιστροφή του σε ένα μήνα θα είναι ο ίδιος. Ο Μάρκοβιτς θα είναι εκτός αποστολής και οι Σελίμοβιτς και Γιαννιώτας είναι τιμωρημένοι. Η ομάδα είναι έτοιμη. Παρακολουθήσαμε την Ένωση στο τελευταίο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε νικηφόρα».

Για το τι έφταιξε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Αυτό που μας πλήγωσε, είναι ο τρόπος που μειώθηκε η προσπάθεια αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Αυτό όμως, δυνάμωσε τα αποδυτήρια, γιατί όταν έχεις εγωισμό, φαίνεται. Πριν κάποιο διάστημα, είπαν πολλοί πως ο Απόλλωνας θα είναι στα χαμηλά και ότι δεν θα είναι στην 6άδα. Εμείς, είμαστε στην 6άδα για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Αυτός είναι ο Απόλλωνας. Θα πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος. Το είπα και μετά το ματς, πως ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Μας πλήγωσε αυτό που είπα για την αμυντική γραμμή, όμως τελείωσε. Αυτή η αμυντική γραμμή που έπαιξε με την ΑΕΛ, έχει κερδίσει όλους τους πρωτοπόρους στα προηγούμενα ντέρμπι. Σίγουρα δεν ήταν στην μέρα τους αυτοί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Δεν πρέπει όμως να μηδενίσουμε την προσπάθεια των τελευταίων δύο μηνών. Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα. Το φάρμακο σε αυτό, είναι το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Ροσκόπφ: «Είναι έτοιμος ο Ματίας Ροσκόπφ, θα είναι στην αποστολή. Έπαιζε στην Ρουμανία και εντάχθηκε απευθείας στην ομάδα».