18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά ο Πανιώνιος

Παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά ο Πανιώνιος

By on 8 Φεβρουαρίου, 2020 0 333 Views

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην μάχη της παραμονής. Λαμία και ΑΕΛ στο άλλο ματς της ημέρας της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Ξάνθη με τους «κυανέρυθρους» να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Οι Νεοσμυρνιώτες είναι στην τελευταία θέση και τέσσερις βαθμούς μακριά από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Οι Νεοσμυρνιώτες ζήτησαν το ματς με την Ξάνθη να μην διεξαχθεί λόγω ανάκλησης άδειας της ακριτικής ομάδας λόγω της γνωστής δικαστικής υπόθεσης. Εκτός οι Ευαγγέλου, Καμαρά και Κιάκος. 

Η Ξάνθη από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό μια ήττα που δεν της άλλαξε τα σχέδια αφού παραμένει ζωντανή στην μάχη της πρώτης εξάδας. Η ακριτική ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα αφού μοναδική απουσία είναι αυτή του Ντίρεσταμ ο οποίος είναι καιρό έξω.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λαμία θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας η ομάδα του Ακη Μάντζιου δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία με τον έμπειρο τεχνικό να μετράει επιστροφές. Επανέρχονται οι Αντέτζο, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος και Ρόμανιτς που ξεκουράστηκαν στο Κύπελλο, ενώ εκτός παραμένει ο Πλιάτσικας. Η ΑΕΛ μετά την ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της εξάδας και πάει στην Λαμία για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων χωρίς νίκη μένοντας ζωντανή στην μάχη της εξάδας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μόρα και Μιλοσάβλιεβιτς, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες καθώς και στους τραυματίες Μπούστος, Μασούρα και Ασούμπρε. 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (8/2)
Πανιώνιος – Ξάνθη (19:30, NS1)
Λαμία – ΑΕΛ (20:00, ERTsports)