3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΟΣΑΚ:Οι παίκτες μας άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν

ΤΟΣΑΚ:Οι παίκτες μας άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν

By on 9 Φεβρουαρίου, 2020 0 288 Views

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ ο   προπονητής της Πάφος Fc, Κάμερον Τόσακ.

”Ξεκινώντας θα ήθελα να πω κάποια άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Μαρσέλο Τόρες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πρόσφερε πάρα πολύ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και μεις στέλνουμε τις ευχές μας. Από κει και πέρα, όπως είπε και αντίπαλος προπονητής για τον παράγοντα ψυχολογία οι παίκτες μας άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν κάποια πράγματα. Το είδαμε και στο σημερινό παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ παραπάνω”. 

”Ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο με καλύτερο πάσινγκ γκέιμ όμως οι παίχτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Κατάφεραν να τον αντιμετωπίσουν. Θέλω με τον τρόπο που θέλω να παίζουμε να έχουμε καλύτερο πάσινγκ γκέιμ.  Πρέπει όμως να τους πιστώσουμε ότι τα κατάφεραν”.

”Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε πετύχει πέντε γκολ.Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα την ερχόμενη βδομάδα με ματς Τετάρτη και Σάββατο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα”.