27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΣΑΒΒΙΔΗΣ:Bρισκόμαστε στο μέσο μίας μεγάλης καταιγίδας, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.(Σύσκεψη για τα στημένα το απόγευμα)

Γ.ΣΑΒΒΙΔΗΣ:Bρισκόμαστε στο μέσο μίας μεγάλης καταιγίδας, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.(Σύσκεψη για τα στημένα το απόγευμα)

By on 18 Φεβρουαρίου, 2020 0 487 Views

Έκτακτη σύσκεψη το απόγευμα συγκάλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, με αφορμή τα ισπανικά δημοσιεύματα για χειραγώγηση αγώνων στην Κύπρο.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σαββίδης ανέφερε ότι στη σύσκεψη θα είναι παρούσα η ηγεσία της Αστυνομίας και όσοι ασχολούνται με τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

«Είμαστε στο μέσο μιας μεγάλης καταιγίδας και σίγουρα, δεν μιλάμε για κεραυνό εν αιθρία. Σε μένα προσωπικά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα περιείλθαν στην αντίληψή μου χθες νωρίς το απόγευμα. Γι’ αυτό συγκάλεσα έκτακτη σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομίας γι’ αυτό το θέμα και τα θέματα χειραγώγησης. Για να βεβαιωθούμε πως όλες οι πληροφορίες διερευνούνται», ανέφερε ο Γιώργος Σαββίδης σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε, πώς ο ίδιος δεν γνώριζε για τις καταγγελίες που είχε ενώπιόν της η Αστυνομία από τις ισπανικές Αρχές.

«Σας είπα ότι το έμαθα χθες το απόγευμα. Όλες οι πληροφορίες καλό είναι να μεταφέρονται στα αρμόδια Αστυνομικά όργανα. Αυτό έπραξα μόλις ήρθαν στην αντίληψή μου τα δημοσιεύματα τα οποία διαβίβασα στην Αστυνομία. Καθήκοντως ζήτησα και θα έχω σήμερα επί τούτου, σύσκεψη για να ενημερωθώ τόσο για το τι έγινε, τόσο και για το τι θα γίνει για να βεβαιωθώ ότι όλες οι πληροφορίες που έρχονται εις γνώση μας τυγχάνουν πλήρους διερεύνησης», σημείωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.