30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση

ΚΕΡΚΕΖ:Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση

By on 18 Φεβρουαρίου, 2020 0 2419 Views

Ο Ντούσαν Κέρκεζ παραχώρησε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ. Μαζί του ο Αντρέ Τεσέιρα.

Αναλυτικά: 

“Εχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Σαν νικητές του κυπέλλου πέρσι πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε αύριο σε μια δύσκολη στιγμή ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προκριθούμε. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να περάσουμε. Περιμένουμε την προπόνηση για να δούμε αν όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Καλώ τον κόσμο μας να έρθει. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Ο Αντρέ Τεσέιρα ανέφερε…

“Όπως είπε ο προπονητής, ξέρουμε ότι αύριο είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η πρόκριση. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, να έρθουν να παλέψουν μαζί μας”.

-Είσαι ο παίκτης με τον 2ο περισσότερο χρόνο φέτος. Πιστεύεις ότι υπάρχουν δυνάμεις και αντοχές και για πρωτάθλημα και για κύπελλο; “Ναι το πιστεύω. Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος που θα φθάσουμε”.

Ερώτηση στον Κέρκεζ…

-Με τον Γκαστανιάγα έχει ξεκαθαρίσει; “Θα γνωρίζουμε μετά το τέλος της προπόνησης σήμερα. Θα κάνει προπόνηση και θα δούμε. Το ίδιο και για τον Αβραάμ, θέλαμε να τον προστατέψουμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε”.