3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Η Πάφος είπε όχι στο ΑΠΟΕΛ(2-0)

By on 23 Φεβρουαρίου, 2020 0 411 Views

Η Πάφος ήταν η νικήτρια στον αγώνα που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στο ΑΠΟΕΛ για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Το συγκρότημα του Κάμερον Τόσακ επικράτησε με 2-0 μετά από μια απλοή και ουσιαστική εμφάνιση.
Τεράστιας σημασίας η νίκη της Πάφου, η οποία έφτασε στους 27 βαθμούς και ισοβαθμεί με την ΑΕΛ στους 27 βαθμούς, όμως λόγω χειρότερου συντελεστή τερμάτων είναι στην 7η θέση.
Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ, έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Με 38 βαθμούς παραμένει στην 3η θέση. Ανεξαρτήτως της έκβασης των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πάνε στα πλέι οφ ως τρίτοι.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βαλακάρι. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών. Στο 57΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 68΄ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Το πέναλτι (μαρκάρισμα Μιχαΐλοβιτς στον Καμπράλ) αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

ΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Αραγιούρι, Βαλεριάνος, Πανός (72΄ Φόλπρεχτ), Μπεσάρα, Βαλακάρι, Καμπράλ, Βα (82΄ Ράκελς), Μπεριγκό (64΄ Νέμετς)
Στον πάγκο: Πέτρου, Ανγκούλο, Αντωνίου, Φιλιώτης, Γουίλιαμς, Λελιούκιν ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Άλεφ (71΄ Μακρής), Γένσεν, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Γέφτοβιτς (64΄ Βιντιγκάλ), Χαλένιους (59΄ Πάβλοβιτς)
Στον πάγκο: Βάτερμαν, Μάτιτς, Γιάκολις, Γουίλερ, Αλωνεύτης, Σιέλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Λούκας Σωτηρίου (Πέτρος Πέτρου – Ανδρέας Μιχαηλίδης), 4ος:  Χρυσοβαλάντης Θεουλή, Παρ.: Ανδρέας Δημητρίου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιρόκ, Λαφράνς, Πανός (6η), Βα (3η) / Βούρος, Πάβλοβιτς, ΜιχαΐλοβιτςΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 2.500