5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μόνος στόχος της Ανόρθωσης η νίκη που Θα την κρατήσει στην κορυφή

Μόνος στόχος της Ανόρθωσης η νίκη που Θα την κρατήσει στην κορυφή

By on 23 Φεβρουαρίου, 2020 0 1237 Views

Δύσκολη αποστολή για την Ανόρθωση σήμερα που θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι στις 16:00( Cytavision Sports 1), με τον στόχο της νίκης να αποτελεί… μονόδρομο.
Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια, με οδηγό την εμφάνιση που είχε, κυρίως στο α’ ημίχρονο με τη Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι πρωταθλήματος όπου ήταν αρκετά δημιουργική, θα επιδιώξει να αποδράσει με το διπλό από το Δασάκι έχοντας την στήριξη του κόσμου που Θα γεμίσει τις κερκίδες στο γήπεδο του Εθνικού.
Αν τα καταφέρει, θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην β’ φάση του πρωταθλήματος αφού θα διατηρήσει και το… μαξιλαράκι ασφαλείας των 4 βαθμών από την 2η θέση, με μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της α’ φάσης. Έτσι, αυτόματα καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι, με τον Τιμολυρ να κρατά προσηλωμένους τους παίκτες, αφού η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Στην βαρωσιώτικη ομάδα δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Εγγλέζου και ο τιμωρημένος Γκαλίτσιος με τον Τιμούρ Κετσπάγια να προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του Ελλαδίτη ακραίου αμυντικού.

Στην 11αδα διεκδικεί με αξιώσεις θέση ο Τζάνο Ανανίτζε, ενώ πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Γκαλίτσιο στο δεξί άκρο της άμυνας έχει και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Δείτε την πιθανή 11αδα:

1. ΛΟΡΙΑ
2. ΙΩΑΝΝΟΥ (Κ. ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ)
3. ΒΡΓΚΟΤΣ
4. ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ
5. ΣΕΛΙΝ
6. Κ. ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ(ΑΝΑΝΙΤΖΕ)
7. ΝΤΑΟΥΣΒΙΛΙ
8. ΡΑΓΙΟΣ
9. ΚΑΛΤΣΑΣ
10. ΟΚΡΙΑΣΒΙΛΙ
11.ΝΤΟΥΡΙΣ