17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λάθος τίτλοι σε δηλώσεις, λάθος ερμηνείες. Άλλα είπε ο Τιμούρ άλλα γράφτηκαν

Λάθος τίτλοι σε δηλώσεις, λάθος ερμηνείες. Άλλα είπε ο Τιμούρ άλλα γράφτηκαν

By on 25 Φεβρουαρίου, 2020 0 1904 Views

Πολλές φορές οι τίτλοι εντυπωσιασμού σε ιστοσελίδες και μη απόδοση σωστά δηλώσεων προπονητών και παραγόντων προκαλούν παρεξηγήσεις και αχρείαστα σχόλια και αναλύσεις.

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Εθνικό, μεταξύ άλλων ο Τιμούρ Κετσπάγια κλήθηκε να σχολιάσει την διαφορά που έχει στην απόδοσή της η ομάδα του σε σχέση με τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η απάντησή του ήταν :

“Το είπαμε, δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά ότι και να πούμε αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι. Αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι είναι ακόμα χειρότεροι από εμάς. Είμαστε πρώτοι, οι άλλοι που μας ακολουθούν πήγαν στην Πάφο και έχασαν 2-0. Όπου πας παντού είναι δύσκολα. Όταν εσύ δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός για να κερδίσεις οποιοδήποτε παιχνίδι, παθαίνεις αυτό”

Αυτή η απάντηση πόρρω απέχει από την ερμηνεία ότι ο προπονητής της Ανόρθωσης είπε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι χειρότερο γιατί έχασε 2-0 στην Πάφο. Η σωστή ερμηνεία της δήλωσης του Κετσπάγια είναι ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τα εκτός έδρας παιγνίδια της ομάδας του αλλά για να είναι πρώτη η Ανόρθωση σημαίνει ότι οι υπόλοιποι που ακολουθούν έχουν χειρότερη πορεία…