1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Την πρόκριση ο Απόλλωνας,το χειροκρότημα ο Εθνικός!

Την πρόκριση ο Απόλλωνας,το χειροκρότημα ο Εθνικός!

By on 26 Φεβρουαρίου, 2020 0 1543 Views

Ο Απόλλωνας καρδιοκτύπησε αλλά τελικά κατάφερε και προκρίθηκε στην παράταση παρά την ήττα με 2-1 από τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.Μπορεί ο Απόλλωνας να πήρε την πρόκριση όμως ο Εθνικός κέρδισε το χειροκρότημα γιατί πάλεψε και άγγιξε την ανατροπή με το 2-0που οδήγησε στην παράταση.Και στο Δασάκι θυμήθηκαν πως αν μετρούσε το γκολ στο Τσίρειο τώρα θα πανηγύριζαν την πρόκριση στους 4.
Το α’ ήμιχρονο ο Εθνικός ήταν καλύτερος και κατάφερε και προηγήθηκε με κεφαλιά του Ιωάννου ύστερα από  σέντρα του Κουντόμπιακ. Η ομάδα της Άχνας κατέγραψε δύο πολύ καλές ευκαιρίες έναντι μίας των κυανολεύκων της Λεμεσού.
Στην επανάληψη οι αλλαγές του προπονητή του Απόλλωνα άλλαξαν την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, όμως, ο Εθνικός ήταν αυτός που σκόραρε και 2ο γκολ με σουτ από τον Μιγκελίτο και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Απόλλωνας ήταν πιο ουσιαστικός και με γκολ του Ματέι μείωσε σε 2-1 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα ημιτελικά θ’ αναμετρηθεί  με την ΑΕΛ.
Στην φάση που ζήτησε πέναλτι ο Εθνικός (67′) ο διαιτητής, Τιμόθεος Χριστόφη σωστά υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.
Η ομάδα της Λεμεσού στερήθηκε γκολ στην παράταση (92′) με τον Παπουλλή το οποίο λανθασμένα υποδείχθηκε ως οφσάιντ από τον Α΄ βοηθό Χαράλαμπο Γεωργίου.
Εθνικός Άχνας: Στρατηλάτης, Μιγκελίτο, Ηλία, Χαραλάμπους, Κουντόμπιακ, Κυπριανού (98′ Παπαγεωργίου), Χριστοφή, Κορρέα, Ιωάννου (32′ Ντέιβινσον),  Μαρκόφσκι (63′ Κοστόφσκι), Κονέ.
Εθνικός Άχνας: Στρατηλάτης, Μιγκελίτο, Ηλία, Χαραλάμπους, Κουντόμπιακ, Κυπριανού (98′ Παπαγεωργίου), Χριστοφή, Κορρέα, Ιωάννου (32′ Ντέιβινσον),  Μαρκόφσκι (63′ Κοστόφσκι), Κονέ.

Κίτρινες: Κουντόμπιακ, Κορρέα, Ηλία (91′ Πρόγιτς), Κυπριανού, Χριστοφή/Σελίμοβιτς (θα χάσει τον ημιτελικό), Σακέτι (θα χάσει τον ημιτελικό)
Θεατές: 
150 περίπου
Γήπεδο: 
Δασάκι

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης