6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη πρωτιάς της Ανόρθωσης ή διπλό της ΑΕΚ; Οι αποδόσεις της BET ON ALFA

Νίκη πρωτιάς της Ανόρθωσης ή διπλό της ΑΕΚ; Οι αποδόσεις της BET ON ALFA

By on 1 Μαρτίου, 2020 0 276 Views

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας. Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης, στις 18:00 θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το ντέρμπι Ανόρθωση – ΑΕΚ, ενώ στο «Τάσος Μάρκου» θα γίνει η αναμέτρηση ΕΝΠ – Ολυμπιακός που είναι σημαντική για τη μάχη παραμονής .

Προσφέρονται από την BET ON ALFA όλοι οι σημερινοί αγώνες, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ

Ματς που με νίκη της Ανόρθωσης, θα της δώσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, ενώ η ΑΕΚ με νίκη θα δημιουργήσει καλύτερη προοπτική διεκδίκησης μιας καλύτερης θέσης στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προβάλλει σαν φαβορί η Ανόρθωση, με απόδοση 1.55, το διπλό για νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται στο 5.40 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.70. Στο 1.90 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και της επιλογής να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ στο 1.75 προσφέρεται το under 2.5 goals.

ΕΝΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισορροπημένο ματς, όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις. Ο άσος για νίκη της ΕΝΠ προσφέρεται σε απόδοση 2.75, το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού 2.35 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.30. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.05, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.65, ενώ 1.85 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.