3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

El Clasico με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και Live Streaming στην BET ON ALFA

By on 1 Μαρτίου, 2020 0 585 Views

Το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη, θα γίνει στις 22:00 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στη Μαδρίτη, ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα και είναι κομβική για την έκβαση της μάχη ς του τίτλο.

Το El Clasico προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς, καθώς επίσης και το πρωτοποριακό Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Στην έδρα της η Ρεάλ θα ψάξει την αντίδραση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην La Liga και στο Champions League και με νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα την προσπεράσει στη βαθμολογία και θα βρεθεί στην κορυφή. Προσφέρεται ο άσος για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.20. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της, πάει στη Μαδρίτη με αέρα κορυφής καθώς έχει δύο βαθμούς περισσότερους 55 έναντι 53 και με νίκη θα μεγαλώσει τις αποστάσεις και θα γίνει μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το διπλό για νίκη της Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 2.95, ενώ στο 3.45 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.60, το under 2.5 goals 2.10 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.50. Όσον αφορά τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει στο ντέρμπι, ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 5.30, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ 5.70.

Το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, είναι διαθέσιμο σε live streaming από την BET ON ALFA που σας δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε και να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το El Clasico. Απολαύστε το σπουδαίο ματς με την BET ON ALFA και διεκδικήστε κέρδη κάνοντας σωστές προβλέψεις.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.