7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με Special Bets από την BET ON ALFA

ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με Special Bets από την BET ON ALFA

By on 2 Μαρτίου, 2020 0 586 Views

Με το κλασσικό ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία τόσο για τις δύο ομάδες, όσο και γενικότερα για το σκηνικό που θα διαμορφωθεί στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Η BET ON ALFA προσφέρει για το μεγάλο ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος πολλά ειδικά στοιχήματα και ολοκληρωμένες επιλογές, δίνοντας σας την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το ντέρμπι, να κάνετε τις επιλογές σας και να διεκδικήσετε κέρδη μέσα από τις δικές σας προβλέψεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.  

Όπως διαμορφώθηκαν τα βαθμολογικά δεδομένα, υπάρχει ισχυρό κίνητρο και για τις δύο ομάδες για τη νίκη. Αν το ΑΠΟΕΛ πάρει τους τρεις βαθμούς, θα μειώσει την απόσταση από τη σημερινή του αντίπαλο στον ένα βαθμό και στους δύο από την κορυφή, ενώ η Ομόνοια με νίκη πέραν από το ότι θα μεγαλώσει τις αποστάσεις από το ΑΠΟΕΛ και θα βρεθεί στο +7, θα προσπεράσει την Ανόρθωση στη βαθμολογία και θα πιάσει κορυφή.

Η BET ON ALFA προσφέρει τη νίκη του ΑΠΟΕΛ σε απόδοση 2, το διπλό της Ομόνοιας στο 3.40 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.35. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.05, το under 2.5 goals στο 1.65 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.85.

Ανάμεσα στα πολλά ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται για το μεγάλο ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου, είναι και πάρα πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές. Προσφέρονται επιλογές για τις κάρτες που θα δεχτούν οι δύο ομάδες, τη μέθοδο του πρώτου γκολ, τον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει το πρώτο γκολ, αν θα δοθεί πέναλτι στο ντέρμπι, αν θα έχει αποβολή το ντέρμπι και άλλες πολλές επιλογές σε στοιχηματικές κατηγορίες που καλύπτουν κάθε σαν ανάγκη.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.