8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ματσάρες στο κύπελλο Ελλάδας, με αμέτρητες επιλογές στην BET ON ALFA

Ματσάρες στο κύπελλο Ελλάδας, με αμέτρητες επιλογές στην BET ON ALFA

By on 4 Μαρτίου, 2020 0 409 Views

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν σήμερα, με τις τέσσερις ομάδες να στοχεύουν σε αποτέλεσμα που θα τους δώσει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Στις 18:30 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη, ενώ στις 21:30 στην Τούμπα θα γίνει το σπουδαιότερο ματς της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA όλοι οι δύο σημερινοί πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ

Στην έδρα της η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τη νίκη, με την απόδοση του άσου να προσφέρεται στο 1.55, το διπλό για νίκη του Άρη προσφέρεται σε απόδοση 5.40 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.35. Στο 2.20 προσφέρεται το over 2.5 goals και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.55.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπουδαίο ματς στην Τούμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες που δίνουν τη μάχη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρόσφατα έπαιξαν ξανά μαζί για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει σπουδαίο διπλό. Τα δεδομένα σε ένα αγώνα κυπέλλου είναι πολύ διαφορετικά και το σημερινό πρώτο ματς συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται σε απόδοση 2.05, το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού στο 3.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.15, στο 1.55 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.90 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.