17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Μία νίκη αλλάζει τη ψυχολογία και ανεβάζει την ομάδα(Οι ξένοι διαιτητές έδιωξαν την καχυποψία )

ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Μία νίκη αλλάζει τη ψυχολογία και ανεβάζει την ομάδα(Οι ξένοι διαιτητές έδιωξαν την καχυποψία )

By on 6 Μαρτίου, 2020 0 2685 Views

Ο Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Sports 1 . Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ… Δεν θέλουμε να έχουμε το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Είναι ένα ντέρμπι όπως τα άλλα που θα είναι ανοικτά και τα τρία αποτελέσματα. Εμείς θέλουμε μόνο νίκη. Δεν θα είναι εύκολο. θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζουμε να έχουμε την ουσία αυτή τη φορά γιατί την περασμένη βδομάδα είχαμε τις ίδιες ευκαιρίες όμως η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική.

“Μία νίκη αλλάζει τη ψυχολογία και ανεβάζει την ομάδα, το αντίθετο έρχεται κάποτε με μια ήττα. Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωση και την προσήλωση μας. Οι ομάδες στην πρώτη εξάδα δεν έχουν πολλές διαφορές”.

Για τα πακέτα… “Έχουμε κάνει ειδικά πακέτα εισιτήρια για πλέι-οφ μαζί με το κύπελλο. Έχουν φύγει πάνω από 100 πέρα από τους διαρκείας. Αγκαλιάστηκε αυτή η πρωτοβουλία. Θα έχουμε περισσότερο κόσμο από την περασμένη φορά που ήταν ιδιαίτερη μέρα λόγω και των καρναβαλιών. Ο κόσμος θα ωθήσει τους παίκτες σε μια νίκη. Το Αντώνης Παπδόπουλος θα είναι κατάμεστο”.

Για τη πίστη του κόσμου… “Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει στην ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο Κύπελλο με τη Σαλαμίνα μετά την ήττα. Δεχόμαστε θετικά μηνύματα. Δεν ήταν εύκολο να είμαστε σε αυτή τη θέση φέτος σε σχέση με όσα προηγήθηκαν την περασμένη χρονιά και πως η ομάδα κτίστηκε ξανά. Αυτό οφείλεται στη δουλειά του προπονητή και του τεχνικού τιμ”.

Για τους διαιτητές. “Αναμένουμε την ενημέρωση. Οι ξένοι έδιωξαν την καχυποψία. Η συμπεριφορά των παικτών άλλαξε. Δεν έγινε ως τώρα κάποιο μεγάλο λάθος από τους ξένους. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό. Όποιος κι αν είναι ελπίζουμε να κάνει όσο καλύτερα τη δουλειά του και να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία”.

Για Σίφο και Ράγιος… “Ο Ράγιος θέλει ακόμη δύο συμμετοχές για να γίνει αυτόματη ανανέωση. Ο Σιφο έχει συμπληρώσει τις συμμετοχές του και έγινε αυτόματη ανανέωση συμβολαίου”.