28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Βήμα σημειωτόν…Ένωση-Ολυμπιακός1-1

By on 7 Μαρτίου, 2020 0 14461 Views

Στους δύο βαθμούς διατηρήθηκε η διαφορά της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τον Ολυμπιακό μετά το ισόπαλο 1-1 στο Τάσος Μάρκου. Οι βυσσινί παράμειναν στην 10η θέση με 23 βαθμούς και οι μαυροπράσινοι στην 9η με 25 βαθμούς.
Τα γκολ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο μέσα σ΄ένα δίλεπτο. Ο Ολυμπιακός ο οποίος κυριάρχησε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε και άνοιξε το σκορ με τον Κοφί στο 64’ και δύο λεπτά αργότερα ο Βάρελα ισοφάρισε, αποτέλεσμα που κράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Ρώσου διαιτητή.
Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου μπήκε δυναμικά κι έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε κόντρα στην ομάδα της Ένωσης η οποία είχε και την τύχη με το μέρος της. Στο πρώτο ημίχρονο οι μαυροπράσινοι είχαν δοκαρι με τον Αζουλάο.

64′  ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό με σουτ του Κοφί μέσα στην περιοχή.
66 ΓΚΟΛ για την Ένωση με κοντινό πλασέ του Βαρέλα.

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Μουλαζίμης, Στάροκιν, Μαϊσουράντζε, Κοσμά (69′ Αγκίρι), Ριέρα, Ουντόζι (59′ Βαρέλα), Θεοδώρου, Σαντίκ (77′ Ρουσιάς).
Πάγκος: Πέτρου, Βαρέλα, Ανδρέου, Ρουσιάς, Ροντρίγκεζ, Αγκίρι, Κολοκούδιας, Βαλλιάνος, Κυριάκου.Ολυμπιακός:Βελλίδης, Νάνι, Σαμπίνια, Ψάλτης, Κυριάκου, Ακόστα, Οικονομίδης, Βινίσιους, Κοφί (75′ Ντοβεντρού), Αζουλάο (87′ Αγιτέ), Κα (91′ Ροτζέριο)
Πάγκος: Χατζηγαβριήλ, Μπάιζα, Ροτζέριο, Ανδρέου, Σωτηρίου, Παχίπης, Ντουβεντρου, Μουχτάρης, Αγιτέ.

Διαιτητής: Βιτάλι Μέσκοφ (Ρωσία)
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Άραμ Πετροσιάν (Ρωσία)
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βαλεντίν Μουράσοφ (Ρωσία)
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος