27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ 1-1:Έχασαν και οι δυο έδαφος από την κορυφή

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ 1-1:Έχασαν και οι δυο έδαφος από την κορυφή

By on 8 Μαρτίου, 2020 0 15245 Views

Χαμένοι και οι δυο μονομάχοι στο Τσίρειο αφού χωφπίς νικητή ευνοήθηκαν Ομόνοια και Ανόρθωση που ξεχώρισαν στην κορυφή με 6 βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ και 7 από τον Απόλλωνα που εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 στο Τσίρειο στο πλαίσιο της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό, ο οποίος δεν είναι ικανοποιητικός, μιας και η διαφορά από την κορυφή έχει μεγαλώσει. Φυσικά είναι νωρίς για να παραδώσουν τα όπλα …αφού υπάρχουν άλλα 9 παιγνίδια και όλα μπορούν να συμβούν.
Ο Εμίλιο Νσούε άνοιξε το σκορ στο 13΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαρδινέρο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 63΄ με τον Γένσεν να παίρνει το… ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Δημητρίου σε εκτέλεση πέναλτι του Δανού μέσου. Η ανατροπή έγινε από τον Δημητρίου στον Τάμαρι καιμοθά δόθηκε το πέναλτι.

ΤΑ ΓΚΟΛ

8΄ Εκτέλεση κόρνερ του Πέδρο, ο Μπένσοπ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σάβιτς και αποκρούστηκε από τον Μπέλετς. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σέρβου, όμως σωστά δεν δόθηκε. 

13΄ ΓΚΟΛ 1-0 Σέντρα του Σαρδινέρο, κεφαλιά του Νσούε, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο σκόρερ δεν πανηγύρισε σεβόμενος το πέρασμα του από το ΑΠΟΕΛ.

19΄ Σωστά δεν μέτρησε γκολ του Απόλλωνα, αφού ο Σάλαϊ ήταν οφ σάιντ, προτού δώσει την ασίστ στο Νσούε.

63΄ ΓΚΟΛ 1-1 Εκτέλεση πέναλτι του Γένσεν, απέκρουσε ασταθώς ο Δημητρίου και στην επαναφορά ο Δανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Σάλαϊ, Αγκίρε, Σακέτι (88΄ Μάρκοβιτς), Ντένιτς, Νσούε, Παπουλής (85΄ Ματέι), Σαρδινέρο (75΄ Πίττας), Μπένσοπ
Στον πάγκο: 
Βολοτίνεν, Βασιλείου, Αντωνιάδης, Σελίμοβιτς, Περέιρα, ΡοσκόπφΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπέλετς, Βούρος, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Άλεφ, Γένσεν, Μιχαΐλοβιτς (57΄ Μάτιτς), Εφραίμ (57΄ Πάβλοβιτς), Τάμαρι, Ντε Βινσέντι (88΄ Αλωνεύτης)
Στον πάγκο: 
Βάτερμαν, Χαλένιους, Μακρής, Γουίλερ, Σιέλης, Γέφτοβιτς 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Φάμπιο Βερίσιμο (Πορτογαλία) (Πέδρο Μιγκέλ – Μπρούνο Άλβες), 4ος: Αναστάσης Αναστάση, Παρ.: Μάριος Τσαγγάρης ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλαϊ, Σακέτι / Σάβιτς, Ντε Βινσέντι 
ΓΗΠΕΔΟ:
 Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 4.191 Εισιτήρια