2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ποιος θα σκοράρει πρώτος στα ντέρμπι; Special Bets από την BET ON ALFA

Ποιος θα σκοράρει πρώτος στα ντέρμπι; Special Bets από την BET ON ALFA

By on 8 Μαρτίου, 2020 0 265 Views
Ποιος θα σκοράρει πρώτος στα ντέρμπι; Special Bets από την BET ON ALFA

Δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA Α΄ κατηγορίας. Στις 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση φιλοξενεί την ΑΕΚ, ενώ στις 18:00 στο Τσίρειο στάδιο θα γίνει το ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ. 

Η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τις σημερινές αναμετρήσεις, ενώ επιπλέον προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα για τα ντέρμπι. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy,  ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ

Με απόδοση 1.75, η Ανόρθωση προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, μια βδομάδα μετά το διπλό που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 4.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.50. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.75, στο 1.90 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι 1.70. Στο 3.50 είναι η απόδοση για να έχει αποβολή το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και 1.25 να μην έχει αποβολή. Απόδοση 5.50 έχει ο Νίκα Κατσαράβα της Ανόρθωσης για να πετύχει το πρώτο γκολ του ντέρμπι, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για τον Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ είναι 6. 

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

Σπουδαίο ματς με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία στο Τσίρειο, με τις δύο ομάδες να παίζουν για να διατηρήσουν ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου. Στο -7 από την κορυφή είναι το ΑΠΟΕΛ, στο –8 ο Απόλλωνας. O άσος για νίκη του Απόλλωνα έχει απόδοση 2.30, το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ 2.85 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.30. Στο 1.85 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.80 το under 2.5 goals και 1.70 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Απόδοση 7 έχει ο Μπένσοπ του Απόλλωνα για να σκοράρει το πρώτο γκολ στο ντέρμπι, ενώ απόδοση 8 έχει ο Τάμαρι του ΑΠΟΕΛ για να ανοίξει το σκορ στη σημερινή αναμέτρηση. 
Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τα δύο μεγάλα ντέρμπι, όπως ο αριθμός των κιτρίνων καρτών που θα δοθούν, το χρονικό σημείο που θα σημειωθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ και άλλα πολλά. Μπορείτε να παίξετε κυπριακό ποδόσφαιρο, πιο εύκολα από ποτέ. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.