2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανατροπή και πρόκριση Λίβερπουλ και Παρί Σ. Ζ; Οι αποδόσεις της BET ON ALFA

Ανατροπή και πρόκριση Λίβερπουλ και Παρί Σ. Ζ; Οι αποδόσεις της BET ON ALFA

By on 11 Μαρτίου, 2020 0 338 Views

Δύο πολύ σπουδαία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Champions League. Στις 22:00 στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς της νίκης με 1-0 που πέτυχε στο πρώτο ματς η ισπανική ομάδα, ενώ την ίδια ώρα στο Παρίσι, η Παρί Σ. Ζ φιλοξενεί την Ντόρτμουντ, με τους Γερμανούς να έχουν κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 2-1.

Δελτίο Τύπου για τις αποδόσεις των επαναληπτικών της φάσης των «16» του Champions League, Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σ. Ζ. – Ντόρτμουντ.

Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς. Μην ξεχνάτε και το πρωτοποριακό Build & Bet, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών επαναληπτικών:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στην έδρα της η Λίβερπουλ είναι πανίσχυρη και θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά για να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Η νίκη της Λίβερπουλ στο σημερινό ματς, προσφέρεται σε απόδοση 1.55, το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 6.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.80. Η πρόκριση της Λίβερπουλ προσφέρεται σε απόδοση 2 και η πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης 1.70. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2, το under 2.5 goals 1.70 και η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2.10.

Στο 4.60 προσφέρεται η απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ σε απόδοση ακολουθούν άλλοι τρεις παίκτες της Λίβερπουλ για να πετύχουν το πρώτο γκολ του αγώνα, ο Σάντιο Μανέ με 5.30, ο Οριγκί με 7.70 και ο Φιρμίνο με 7.80.

ΠΑΡΙ Σ. Ζ – ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ

Σαν φαβορί για τη νίκη προβάλλει η Παρί Σ. Ζ. με απόδοση 1.75, το διπλό της Ντόρτμουντ προσφέρεται σε απόδοση 3.70 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.10. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.32, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 3.10 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.35. Αν πιστεύετε ότι η Παρί Σ. Ζ. θα κάνει την ανατροπή και θα πάρει την πρόκριση για τους «8» του Champions League, η απόδοση είναι 2.10, ενώ η πρόκριση της Ντόρτμουντ έχει απόδοση 1.65.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.