19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΚΟΥΜΑΣ:Ελπίζουμε να βρεθεί η λύση για όλα τα παιγνίδια σε ανοικτή ζώνη

Γ.ΚΟΥΜΑΣ:Ελπίζουμε να βρεθεί η λύση για όλα τα παιγνίδια σε ανοικτή ζώνη

By on 11 Μαρτίου, 2020 0 351 Views

Δηλώσεις στη Cytavision παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στο pregame του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών με την Αλβανία.
«Είναι μια ιστορική μέρα για το Γυναικείο ποδόσφαιρο της Κύπρου αφού, αυτός είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας στην ιστορία μας. Η ΚΟΠ προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Η Εθνική Γυναικών είναι μια νέα Εθνική, κάνει τα πρώτα της βήματα σε διεθνές επίπεδο και εμείς, ως Ομοσπονδία, θα προσπαθήσουμε να της παρέχουμε κάθε βοήθεια για να φτάσει σε σημείο να μας προσφέρει επιτυχίες», ανέφερε ο κ. Κούμας, ο οποίος ρωτήθηκε και για την προσπάθεια να μεταδοθούν σε ανοικτή ζώνη οι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta που θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.
«Η Ομοσπονδία έχει κάνει κάποιες προσπάθειες και επαφές με τις πλατφόρμες, Ήδη έχουμε την εξέλιξη με τη Cytavision και τη μετάδοση των αγώνων της από το ΡΙΚ. Ευελπιστούμε να υπάρξει θετική κατάληξη και με τις άλλες δύο πλατφόρμες και να μπορέσει ο κόσμος να δει σε ανοικτή ζώνη όλους τους αγώνες. Πρέπει να σημειώσω πως σε αυτό το θέμα, καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το θέμα».