3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προσπάθεια για θέαση σε ανοικτό κανάλι και οι αγώνες της Cablenet

Προσπάθεια για θέαση σε ανοικτό κανάλι και οι αγώνες της Cablenet

By on 11 Μαρτίου, 2020 0 348 Views

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Cablenet, Αντρέας Παρασκευά μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/03) στον Super Sport FM 104.0 για το ενδεχόμενο μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων σε ανοικτή ζώνη.
Αναλυτικά:
«Το όλο ζήτημα ξεκίνησε από χθες συντονισμένες ενέργειες από Cablenet και Primetel και σε ανώτατο επίπεδο υπήρχαν επαφές και με την Cytavision. Εξετάζονται όλες οι παράμετροι, υπάρχουν εμπορικές συμφωνίες και τεχνικά προβλήματα. Πρέπει να ξεπεραστούν όλα αυτά, ώστε μέχρι το τέλος θα προκύψουν ανακοινώσεις.
Συστήνω λίγη ακόμη υπομονή, υπάρχουν θέματα νομικής φύσεως.
Ως Caplenet εξεταζουμε το θέμα με κανάλι για να μεταδοθούν οι αγώνες σε ανοικτή ζώνη. Είναι τέσσερα ματς Α’ κατηγορίας και ένα Β’ κατηγορίας. Θα υπάρχει συνεδρίαση στις 3 η ώρα και μεχρι αργά το απόγευμα θα έχουμε την απόφαση. Είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Σε ότι αφορά το Livestream εκεί υπάρχουν δυσκολίες διότι είναι περιορισμένος ο αριθμός πολιτών που μπορούν να δουν τα ματς. Δυσκολεύει αυτό και δεν είναι λύση αυτή».
Σε ότι αφορά την φημολογία για κοινή πλατφόρμα:
«Διάψευδω για το θέμα κοινής τηλεοπτικής πλατφόρμας, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση τέτοιο θέμα. Δε τον αποκλείω, όμως, να προκύψει στο μέλλον, είναι ανοικτό αυτό το παράθυρο για το μέλλον».