4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Premier League: Συμφωνήσαμε να αναβληθεί ο αγώνας της Άρσεναλ με τη Σίτι

Premier League: Συμφωνήσαμε να αναβληθεί ο αγώνας της Άρσεναλ με τη Σίτι

By on 11 Μαρτίου, 2020 0 322 Views

Μετά την Άρσεναλ και η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τους λόγους που προχώρησε στην αναβολή του αγώνα της Σίτι με την Άρσεναλ μετά την γνωστοποίηση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από κοροναϊό.

O επίσημος φορές του πρωταθλήματος, η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τους λόγους που έχουμε την διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα. Αναλυτικά αναφέρει: «Ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε ως προληπτικό μέτρο μετά την ανακοίνωση της Τρίτης ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον COVID-19. Πριν 13 ημέρες ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Άρσεναλ στο «Emirates» για το Europa League και ο κ. Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας, συναντήθηκε με αρκετά μέλη της Άρσεναλ, ποδοσφαιριστές και επιτελείο. Μετά τις ιατρικές συμβουλές, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι θεώρησαν απαραίτητο να αναβληθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Μαρτίου, για να δοθεί χρόνος να αξιολογηθεί η κατάσταση. Ως εκ τούτου η Premier League, συμφώνησε και θα υπάρξει νέα ημερομηνία του αγώνα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό θα προκαλέσει προβλήματα και οικονομική επιβάρυνση στους φιλάθλους που θα ήθελαν να δώσουν το παρών, αλλά η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Premier League, συμφώνησαν ότι η σύντομη ενημέρωση για τον κ. Μαρινάκη δεν αφήνει άλλη εναλλακτική, αλλά να δοθεί χρόνος για να γίνει η κατάλληλη εκτίμηση του κινδύνου. Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν παρθεί και η Premier League δεν υπάρχει καμία σκέψη για αναβολή άλλων αγώνων».