3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ: Οι καλύτεροι θα πρέπει να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ: Οι καλύτεροι θα πρέπει να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη

By on 20 Μαρτίου, 2020 0 374 Views

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ, έκανε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης.
Το μήνυμα του για την κατάσταση που επικρατεί: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία έχει επηρεάσει τη ζωή όλων μας. Έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία όλων όσων δουλεύουν για το σωματείο μας».
Για το πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος: «Πρέπει να κάνουμε το παν για να τελειώσει μέσα στα γήπεδα. Ο πρωταθλητής, οι ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν, πρέπει να κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να ξεπεράσουμε την κατάσταση που επικρατεί. Αν πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, θα πρέπει να το κάνουμε».
Για τα σενάρια που ακούγονται: «Είναι νωρίς για να βλέπουμε άλλα σενάρια. Αν η πανδημία συνεχιστεί και δεν θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα, νομίζω ότι είμαστε σοβαροί και θα βρούμε μια λύση για να μην αδικηθείς κανένα. Οι καλύτεροι θα πρέπει να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη και θα πρέπει να βρούμε μια λύση για το πως θα προχωρήσουμε».