4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Mέλος πληρώματος ασθενοφόρων:«Κλειδωθείτε σπίτι σας-Ο “πόλεμος” έχει απώλειες»

Mέλος πληρώματος ασθενοφόρων:«Κλειδωθείτε σπίτι σας-Ο “πόλεμος” έχει απώλειες»

By on 3 Απριλίου, 2020 0 529 Views

Στην μάχη που δίνεται καθημερινά από την κοινωνία κατά του κορωνοϊού δεν λείπει το πλήρωμα ασθενοφόρων.

Κάνοντας έκκληση προς τους πολίτες να παραμείνουν σπίτι τους, ο Σάκης Θεοδοσίου, μέλος του πληρώματος, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του ΣΙΓΜΑ. για τις αλλαγές στην καθημερινότητά τους αλλά και τα περιστατικά που έχουν να αντιμετωπίσουν.

«Είμαι περήφανος για όλους του συναδέλφους. Για όλους τους νοσηλευτές, όλους τους γιατρούς, όλα τα πληρώματα ασθενοφόρων, τους διασώστες και όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή πολεμόντας αυτόν τον αόρατο εχθρό. Αν μιλούσαμε για σεισμό ,θα ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε και ακολουθούμε τις κατευθύνσεις των αρμοδίων και ειδικών για να  αντιμετωπιστεί η κατάσταση», είπε ο κος Θεοδοσίου.

«Θέλω να πω δύο λέξεις. Το πρώτο είναι Δημοκρατία και το δεύτερο πειθαρχία. Αυτά τα δύο πρέπει να συνυπάρχουν μαζί με την υπερηφάνεια και την αισιοδοξία ώστε να νικήσουμε», εξήγησε.

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες ο κος Θεοδοσίου είπε πως «ο κόσμος πρέπει να νιώσει ότι δεν κοροϊδεύουμε κανένα.Πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη προς εμάς. Παλεύουμε εδώ και πέντε βδομάδες, ο ένας δίπλα στον άλλο. Όλοι οι συνάδελφοι θέλουν να ταλαιπωρούνται γιατί ορκιστήκαν να παλεύουν για κάθε ασθενή, για κάθε άνθρωπο. Παλεύουμε για όλους αλλά θέλουμε την στήριξή τους. Να κλειστούν στα σπίτια τους».

Είπε τέλος πως είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος θέλει στρατηγική για αυτό οι πολίτες πρέπει να εφαρμόζουν τα μέτρα.

Όσον αφορά στη μικρή μερίδα ανθρώπων που δεν συνετίζονται ο κος Θεοδοσίου απαίτησε από την πολιτεία να εφαρμόσει όσα δήλωσε. «Να μην φοβηθεί γιατί οι πολλοί είναι δίπλα της. Έχουμε κουραστεί να τα λέμε. Κλειδωθείτε σπίτι σας γιατί ο πόλεμος έχει απώλειες».