30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ: Εύχομαι να συνεχίσω από εκεί που μείναμε.Θα χρειαστούν 4 βδομάδες προετοιμασία…

ΜΠΕΡΓΚ: Εύχομαι να συνεχίσω από εκεί που μείναμε.Θα χρειαστούν 4 βδομάδες προετοιμασία…

By on 9 Απριλίου, 2020 0 9396 Views

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Το πιο σημαντικό που έχουμε να κάνουμε είναι να νικήσουμε αυτή την πανδημία. Να ελέγξουμε το πρόβλημα, να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών. Ευχαριστώ όλους όσους συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ τους ειδικούς, τους επαγγελματίες υγείας, σώζουν ζωές».

Ένα σχόλιο για την Ομόνοια, την βελτίωση που υπάρχει και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μέσα στην σεζόν: «Είμαι από τον Αύγουστο στην ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και με την βελτίωση που υπάρχει. Όσο αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι είμαι πολύ ικανοποιημένος, είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι προπονητής αυτής της ομάδας, οι οπαδοί μας κάνουν να νιώθουμε πιο ωραία. Πριν έρθω στην Κύπρο δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την ομάδα, τώρα όμως γνωρίζω πολύ περισσότερα για τον κόσμο και την Ομόνοια. Νιώθω πολύ ωραία. Αυτό το πάθος του κόσμου, κάνει τη δουλειά μας πολύ πιο καλή».

Για το αν θέλει να γίνει ο Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας: «Δεν θέλω όχι. Θέλω όμως να είμαι ο εαυτός μου. Ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Γνωρίζω τον κ. Φέργκιουσον, όταν συνεργαστήκαμε μαζί. Αυτά που πέτυχε, τα έχω σκεφτεί. Μπορώ να πάρω κάποια πράγματα από αυτά που δούλεψε. Κανείς προπονητής δεν μπορεί να πετύχει από μόνος του. Χρειάζεται καλή δουλειά από όλους. Να έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα στο ρόστερ, προσωπικό, την απαραίτητη νοοτροπία, να υπάρχει μία ικανή ηγεσία. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα, χρειάζεται μία συνεργασία. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία στην Ομόνοια αυτή τη στιγμή».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να κατακτήσει τον τίτλο: «Αρχικά να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Κάνει την διαφορά. Είναι νωρίς να πούμε για τον τίτλο. Δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων. Ευελπιστούμε να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Έχουν απομείνει 9 παιχνίδια. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Αυτό που μπορώ να πως είναι πως από εκεί που ξεκινήσαμε με το που βρισκόμαστε τώρα έχουμε κάνει μεγάλη βελτίωση. Θα προσπαθήσουμε να φροντίζουμε να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο και να βελτιωνόμαστε».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να μπει σε ομίλους διασυλλογικής διοργάνωσης: «Είναι νωρίς να το σχολιάσουμε. Δεν βλέπω όμως το λόγο να μην το διεκδικήσουμε. Θα είναι δύσκολο λόγω του επιπέδου που υπάρχει, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Γι’ αυτό είναι όμορφο άθλημα .Υπάρχουν οι πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε όμως, θα έχουμε κερδίσει πολλά θετικά έτσι ώστε να συνεχίσει η Ομόνοια την πρόοδό της».

Για το αν από την επόμενη σεζόν, η Ομόνοια θα μπορεί να θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα: «Θα θέλαμε ναι. Εάν τα πράγματα επανέλθουν σε φυσιολογικό επίπεδο και ολοκληρωθεί η σεζόν, να έχουμε τη φιλοδοξία να ανταγωνιστούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο να θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, ναι, θα θέλαμε να ανταγωνιστούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το αν κάποιες ομάδες, θα εμφανιστούν καλύτερες μετά από αυτή τη διακοπή, ενώ αν θα στοιχίσει σε κάποιες άλλες: «Πιστεύω πως θα είναι ίδια τα δεδομένα για όλους. Όλοι βιώνουν αυτή τη διακοπή. Κάποιες ήταν σε φόρμα και κάποιες άλλες όχι, θα είναι όμως ίδιες οι συνέπειες για όλες τις ομάδες».

Για το ότι η Ομόνοια έχει αρκετούς δανεικούς ποδοσφαιριστές: «Έχουμε κάποιους παίκτες με υποσχετική. Όλοι είναι καλοί παίκτες. Είναι δύσκολο να θέτουμε όμως μακροπρόθεσμους στόχους. Όλοι όμως είναι χαρούμενοι στην ομάδα, ακόμη και ο Ακιντόλα, έχει ταιριάξει άμεσα με την ομάδα, με τους συμπαίκτες και τη φιλοσοφία μας. Είναι ένα θέμα συζήτησης της ομάδα στην οποία ανήκουν, με τους παίκτες. Ο Φαμπιάνο είναι πολύ καλός, προέρχεται από τον τραυματισμό. Είναι πολύ καλοί άνθρωποί και ο ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε το καλύτερο για να τους κρατήσουμε».

Όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να επανέλθει στα ίδια επίπεδα και να παρουσιάσει ξανά ελκυστικό ποδόσφαιρο; «Το ελπίζω, θα δούμε, όλοι δουλεύουν λίγο από σπίτι… Εύχομαι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε, δεν είναι το ίδιο να δουλεύουν μόνοι από το να δουλεύουν στο γήπεδο, προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε, έχουμε πολύ καλό προσωπικό και είναι κοντά στους παίκτες, είναι όλοι επαγγελματίες και φροντίζουν να διατηρούνται σε καλό επίπεδο, εύχεται να έχουν χρόνο να δουλέψουν όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο δουλειάς, δεν θα ξεχάσουμε ότι έχουμε κάνει, θα είμαστε ικανοί για να είμαστε όσο πιο κοντά στην απόδοση που είχαμε πριν την διακοπή».

Τι σκέφτεται για τους 5 τερματοφύλακες που έχει η Ομόνοια: «Έχουμε αρκετούς καλούς τερματοφύλακες και είναι γνωστός ο λόγος…  δεν ήταν μια φυσιολογική κατάσταση, κάποιοι έχουν συμβόλαιο, κάποιοι δεν έχουν, το θέμα αυτό θα το συζητήσουμε όταν τελειώσει η χρονιά, θα δούμε τι είναι εφικτό να κάνουμε, δεν θα αποφασίσουμε τώρα τι θα κάνουμε»

Για την προοπτική: «Το δεδομένο είναι ότι πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη, μετά το ματς με την ΑΕΛ είδαμε 5 χιλιάδες κόσμο να πανηγυρίζει, δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να βγάζουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό, με αυτό τον τρόπο θα παρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν»

Ο αγαπημένος παίκτης από την Ομόνοια: «Δεν έχω αγαπημένο, όλοι είναι σημαντικοί, δεν μου αρέσει να έχω αγαπημένο παίκτη, στις ομάδες όλοι είναι σημαντικοί γιατί ο καθένας μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα»

Για νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε φέτος: «Είμαι χαρούμενος για την πρόοδο, είναι σημαντικό, ο Λοίζος αναπτύσσεται πολύ καλά, ο Κακουλλής ειναι λίγο πιο έμπειρος δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και τα πήγε πολύ καλά, είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, ο Κυριακίδης δουλεύει πολύ και βελτιώνεται, σχεδόν πάντα φεύγει τελευταίος από προπόνηση, ο Χάμπος πολύ καλός και μεγάλο ταλέντο, είναι τυχεροί γιατί μαθαίνουν και είναι δίπλα από πολύ καλούς και έμπειρους επαγγελματίες παίκτες, προσβλέπουμε ότι θα βοηθήσουν σημαντικά και θα έχουν πολύ καλή καριέρα»

Αν μπορεί να στηριχθεί στο μέλλον στους νεαρούς η Ομόνοια: «Είναι πιθανό να γίνει αυτό, προς το παρόν είναι ταλέντα, έχουν δουλειά πολλή να κάνουν, χρειάζονται θυσίες και να πάρουν ευκαιρίες, αν συνεχίσουνε έτσι έχουν καλές πιθανότητες για να γίνουν κανονικά στελέχη της ομάδας».

Για χρονική διάρκεια συμβολαίου: «Ασφαλώς όλοι θέλουν να κερδίζουν, το συμβόλαιο μου είναι γι αυτή τη χρονιά και μάλλον για την επόμενη, θέλω να συνεχίσω εδώ η Ομόνοια μου δίνει αυτά που θέλω και επιθυμώ, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το προσωπικό με την ηγεσία και με τον κόσμο, είναι όπως τα θέλω ως επαγγελματίας τα πράγματα, να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο να δουλεύουμε, είναι δύσκολο να κάνεις υπολογισμούς για 10 χρόνια, αλλά θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν θέλει να μείνει στην Ομόνοια για πολλά χρόνια: «Θα ήθελα να μείνω για αρκετά χρόνια. Είναι νωρίς όμως να το σκεφτόμαστε, αφού η σεζόν δεν έχει ακόμη τελειώσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους τομείς στην Ομόνοια. Μου αρέσει η ζωή στην Κύπρο. Το πιο σημαντικό είναι ο σύλλογος, οι στόχοι που υπάρχουν. Θέλω να συνεχίσω, για πόσα χρόνια όμως δεν το ξέρω. Ξέρουμε πως είναι το ποδόσφαιρο και πως αλλάζουν τα δεδομένα. Είναι δύσκολο να θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους».

Για το αν θα επηρεαστεί οικονομικά το ποδόσφαιρο σε σχέση και με τις μεταγραφές τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους: «Θα επηρεάσει όλους τους συλλόγους στον κόσμο. Είναι μία δύσκολη κατάσταση που επηρεάζει την υγεία, την οικονομία και ασφαλώς θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Πάντα θα υπάρχει το ποδόσφαιρο. Απλά μένει να μάθουμε σε ποια κατάσταση θα είναι. Είναι ένα άθλημα που δίνει νόημα σε πολλούς ανθρώπους. Είναι δύσκολο όμως να εκτιμήσουμε πως θα είναι η κατάσταση σε λίγους μήνες».

Για το αν υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές, Κύπριοι, στο ρόστερ της Ομόνοιας: «Υπάρχουν και κάποιοι που προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Δεν θέλω να αναφερθώ στα ονόματα τους. Γενικά, είναι παίκτες με σωστή νοοτροπία, ταλέντα. Έχουν πιθανότητες να εξελιχθούν».

Για την συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Σίμο Ταραπουλούζη: «Η συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Σίμο Ταραπουλούζη είναι πολύ καλή. Κατανοούμε το ποδόσφαιρο και τον τρόπο δουλειάς, τους ρόλους που πρέπει να έχουν όλοι. Είχαμε μιλήσει και πριν έρθω στην ομάδα. Και η συνεργασία που έχουμε είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Παίρνουμε σωστές αποφάσεις, μαζί, για διάφορα ζητήματα. Για το ποιοι παίκτες θα έρθουν, ποιοι θα φύγουν και όχι μόνο. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Με βοήθησαν πολύ στην αρχή. Καταλαβαίνουν τη δουλειά, γνωρίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο αφού ήταν και αυτοί προπονητές. Θα ήταν αδύνατο χωρίς τη συνεργασία τους, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Πάνω από όλους όμως είναι ο πρόεδρος. Προσφέρει σταθερότητα και οικονομικά και με τις ιδέες του. Είμαστε συνεχώς σε επαφή, ενεπλέκεται στις διαδικασίες που γίνονται. Βοηθά με τις γνώσεις του και τις ιδέες που έχει και με την παρουσία του συμβάλλει, στην παρουσία της ομάδας και να αναπτύσσεται ως σύλλογος».

Αν κάποια άλλη ομάδα από την Κύπρο τον πλησίασε για να συνεργαστούν πριν από την Ομόνοια: «Όχι… δεν με προσέγγισε άλλη ομάδα»

Ποια ομάδα φοβάται περισσότερο: «Δεν θα έλεγα φόβος αλλά σεβασμός, είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας ομάδα και στους παίκτες μας»

Με ποιο άτομο επικοινώνησε πρώτα για να μάθει πράγματα για την Κύπρο και την Ομόνοια, όταν του έγινε πρόταση: «Πολύ καλή ερώτηση… Γνώριζα όταν ήμουν στην Λέγκια τον Σα και τον Τζούνιορ, δεν μίλησα όμως με αυτούς, μίλησε με κόσμο που γνώριζε το κυπριακό ποδόσφαιρο, το πιο σημαντικό ήταν η συνομιλία με τον κ. Λάρκου τα όσα μου είπε, γνώριζα για κάποιες Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά έμεινα έκπληκτος από την ατμόσφαιρα και την σύνδεση που έχει ο κόσμος με την ομάδα του, προσαρμόστηκα πιο εύκολα λόγω των ανθρώπων που βρήκα στην ομάδα εδώ».

Αν χρειάζεται περισσότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή: «Έχουμε αρκετούς παίκτες στη μεσαία γραμμή δεν θέλουμε περισσότερους, είναι ο Γκομεθ, ο Γκόμες, ο Κουσουλος, ο Τζιωνης και ακόμη κάποιοι άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν ελπίζουμε να μην χρειαστεί να γίνει αυτό… »

Αν θέλει να κάνει επέκταση συμβολαίου και αν αντιλαμβάνεται τι θα γίνει από τον κόσμο αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα: «Εύχομαι να συνεχίσω στην ομάδα, αυτό είναι το πλάνο μου να κάνω επέκταση, βλέπω πως πανηγυρίζει ο κόσμος μετά από κάθε νίκη και νιώθω ότι θα είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που θα γίνει αν θα παρουμε τον τίτλο, έχουμε όμως ακόμη δρόμο, είναι νωρίς να μιλούμε γι αυτό το ενδεχόμενο»

Χωρίς θεατές ματς πιθανώς με την επανέναρξη και για διαιτητές: «Το έζησα και με την Λέγκια αυτό, χωρίς θεατές, είναι μια διαφορετική κατάσταση, να αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο, θα χάσουμε το κάτι παραπάνω, όμως μια λύση είναι ότι θα μας βλέπουν χιλιάδες από την τηλεόραση, να βάλουμε.. μεγάφωνα στο γήπεδο… όσον αφορά τους διαιτητές είναι για όλους εκεί, είναι δύσκολη η δουλειά τους, δεν το σκεφτόμαστε αυτό, αλλά πως θα αγωνιζόμαστε και πως θα φροντίζουμε σε κάθε ματς να είμαστε καλύτεροι».

Για το πως διατηρείται η Ομόνοια σε καλή φυσική κατάσταση: «Δουλεύουν με ατομικά προγράμματα στο σπίτι. Με συγκεκριμένες ασκήσεις, με τρέξιμο. Ακολουθούμε τους κανονισμούς. Θα είναι εντάξει ελπίζουμε η φυσική κατάσταση με την επιστροφή μας, όμως είναι διαφορετική η… ποδοσφαιρική φυσική κατάσταση».

Για την πιθανή επανέναρξη: «Αυτή είναι μία απόφαση που θα πάρουν οι ειδικοί. Η κυβέρνηση της κάθε χώρας. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να επιστρέψουμε, τότε είναι ασφαλές και υγιές. Θα ακολουθήσουμε αυτή την απόφαση. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν επιστρέψουμε στο γήπεδο».

Για την άποψή του στο θέμα των μισθών και των συμβολαίων: «Δεν είμαι ο ειδικός να μιλήσω για το κόστος που θα έχουν. Το αφήνω στους ειδικούς. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε σε αυτό το κομμάτι, και την κατάσταση που βιώνουμε. Αφορά όμως, τους ειδικούς να βρουν τις λύσεις πάνω σε αυτό».

Για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει στην ομάδα: «Τους περισσότερους. Είναι πολύ νωρίς να μπούμε σε αυτές τις συζητήσεις, έχουμε ακόμη παιχνίδια. Μπορούν να συμβούν πολλά σε αυτό το διάστημα».

Αν η διοίκηση τον έχει ενημερώσει για αλλαγές στο μπάτζετ ενόψει της νέας χρονιάς: «Είναι νωρίς ακόμη δεν ξέρουμε το μέγεθος των συνεπειών της πανδημίας, θα δούμε τους επόμενους μήνες τι θα γίνει και στην συνέχεια θα μπορούμε να απαντήσουμε».

Πόσους παίκτες χρειάζεται για ενίσχυση: «Γίνεται προγραμματισμός, αλλά πρέπει να περάσει ο χρόνος και θα δούμε».

Πόσο καιρό θα χρειαστεί η ομάδα να επανέλθει: «Εύχομαι έγκαιρα να φθάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν, οι παίκτες έχουν κίνητρο και θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν, αυτά τα δεδομένα θα είναι ίδια για όλες τις ομάδες».

Η ομάδα έχασε βαθμούς φέτος από διαιτητικά λάθη; «Πάντα υπάρχουν παιγνίδια που οι ομάδες νιώθουν ότι οι αποφάσεις ήταν υπέρ ή εναντίον, μετά τα παιγνίδια έχεις έντονα συναισθήματα και εκφράζεσαι, δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό, η δουλειά των διαιτητών είναι δύσκολη»

Για Ορτέγα: «Μπορεί να επανέλθει ο Ορτέγα, ο συναγωνισμός είναι μεγάλος, προσπαθούμε να είναι σε καλή κατάσταση, όπως και όλοι, δεν βλέπω την ηλικία των παικτών, αλλά πως θα παρατάξω την καλύτερη ενδεκάδα ανάλογα και με τον αντίπαλο».

Για το βραχυπρόθεσμο και το μακροπρόθεσμο πλάνο του στην Ομόνοια: «Οι στόχοι είναι ίδιοι με τον σύλλογο. Η Ομόνοια να είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και ψηλά στις πρώτες θέσεις. Έτσι, έχεις περισσότερες πιθανότητές να διεκδικήσεις τον τίτλο. Θέλουμε να είναι ελκυστικός σύλλογος η Ομόνοια να κάνει περήφανο τον κόσμο της».

Αγαπημένο Κυπριακό φαγητό: «Υπάρχουν καλά εστιατόρια με ψάρι. Μου αρέσει το μπάρμπεκιου, αλλά ιδιαίτερα τα σουβλάκια».

Για το αν έχει επικοινωνία με τον Σερ Άλεξ: «Δεν έχουμε μιλήσει αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια. Είχε κάποια προβλήματα υγείας. Είχαμε μιλήσει πριν έρθω στην ομάδα. Είναι άνθρωπος που του αρέσει να αφιερώνει χρόνο σε αυτούς που συνεργάστηκε. Πάντα είναι διαθέσιμος και νοιάζεται. Είναι καλό να κρατάμε αυτές τις σχέσεις».

Αν προτιμά ξένους διαιτητές: «Είναι μια δύσκολη δουλειά, θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους διαιτητές, υπάρχουν και Κύπριοι που είναι καλοί, η ευθύνη που έχουμε είναι να συμβάλουμε όλοι για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Αν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές από Νορβηγία: «Ενδιαφερόμαστε από Κύπρο, από παντού, δεν εξαρτάται από την εθνικότητα, είναι σημαντικό να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερους Κύπριους, είναι σημαντικοί και οι ξένοι, εγώ βλέπω την ποιότητα και την απόδοση, όχι την εθνικότητα, είναι μέρος του στρατηγικού πλάνου η χρησιμοποίηση νεαρών»

Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερο μπάτζετ ενόψει της νέας χρονιάς στην Ευρώπη: ««Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον. Ειδικά τώρα. Υπάρχουν πολλά που επηρεάζουν την κοινωνία και εμείς μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είναι το θέμα της υγείας και της οικονομίας. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε κάτι. Πρέπει να περιμένουμε. Η Ομόνοια πάντως τα επομενα χρόνια θα είναι ένα σταθερό κλαμπ που θα βρίσκεται πάντα στις πρώτες τρεις θέσεις. Να πω με ακρίβεια το τι θα συμβεί στο μέλλον είναι δύσκολο»

Πόσο καιρό θέλει η ομάδα να ετοιμαστεί όταν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα: «Θα θέλουμε 4 εβδομάδες περίπου για την προετοιμασία, για να αποφύγουμε τραυματισμούς»

Ποια είναι η κατάσταση των Μαυρία, Χούμποτσαν και Φαμπιάνο που ήταν τραυματίες: «Βελτιώνονται και σε ένταση και στον όγκο δουλειάς, ο Μαυρίας και Χούμποτσαν είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ο Φαμπιάνο δεν μπορεί να κάνει εξιδεικευμένο πρόγραμμα ως τερματοφύλακας, αλλά όλοι θα είναι έτοιμοι».

Τελικό σχόλιο: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση θα συνεχίσουμε όλοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα»