28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Αποφάσεις όταν έχουμε οριστικά δεδομένα.Δεν είναι έγκλημα η προπόνηση 2-3 ατόμων

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Αποφάσεις όταν έχουμε οριστικά δεδομένα.Δεν είναι έγκλημα η προπόνηση 2-3 ατόμων

By on 13 Απριλίου, 2020 0 22895 Views

Καλεσμένος στον Sports1 και τον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τα γενέθλια του Απόλλωνα είπε…

”66χρόνια μιας λαμπρής διαδρομής με πολλούς συντελεστές και αρκετούς τίτλους. Θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι. Με μεγάλες ευρωπαϊκές διακρίσεις Στατιστικά τα οποία προσδοκούμε να αυξήσουμε τα τελευταία χρόνια. Η ιστορία δεν είναι μόνο τα τελευταία χρόνια με αρκετούς επώνυμους και αφανείς ήρωες. Με τον κόσμο της ομάδας πάντοτε πιστό συνοδοιπόρο. Με μεγάλες στιγμές πίκρας και χαράς.  Έχουμε υποχρέωση όσοι υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο να τον τιμούμε και να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο του Απόλλωνας στο αμέσως επόμενο διάστημα να βγει στους δρόμους της Λεμεσού να πανηγυρίσει”.

Για την επιστολή του ΠΑΣΠ προς την ΚΟΠ είπε:

”Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να τοποθετηθώ επί του θέματος  γιατί μόλις τώρα έχει δει το φως της δημοσιότητας αυτή η επιστολή. Δεν έχω καμία ενημέρωση από τον πρόεδρο άρα δεν μπορώ με τις τοποθετήσεις μου να δεσμεύσω την εταιρεία. Θα ήταν πιο σωστό και φρόνιμο από μέρους μου να συζητηθεί με το Δ.Σ για να μπορέσω να τοποθετηθώ”. 

Για το που αρχίζει και που τελειώνει η δικαιοδοσία  του ΠΑΣΠ είπε:

”Δεν  γνωρίζω τι δικαιούται και τι όχι. Άρα δεν θέλω να τοποθετηθώ για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις ή να εξαχθούν οποιαδήποτε συμπεράσματα”. 

Στο κατά πόσο επηρεάζονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα είπε:

”Υπάρχει αρκετή διαφοροποίηση των δεδομένων εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία όμως επαναλαμβάνω πως αυτή η βδομάδα θα είναι πάρα πολύ σημαντική για να δούμε αν θα πάει μακριά η βαλίτσα ή αν μετράμε αντίστροφα να επανέλθουμε. Προτιμώ να μην τοποθετηθώ γιατί τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μέρες με την ευχή να είναι όλα θετικά.  Αυτή την στιγμή η οποιαδήποτε τοποθέτηση είναι άκυρη μέχρι την επόμενη μέρα. Τα πάντα διαφοροποιούνται. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εύχομαι όλα να πάνε καλά”.  

Για το έχει γίνει κάποια προεργασία στον προγραμματισμό είπε:

”Προεργασία έχει γίνει για τον προγραμματισμό όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει γίνει καμία διαφοροποίηση του προϋπολογισμού. Όπως είπα δεν γνωρίζεις ακριβώς το τι θα συμβεί”.  

Για προτάσεις για μείωση συμβολαίων… 

”Όχι, όχι, όχι… Οι κοινές αποφάσεις θα παρθούν μέσα από τα δεδομένα που θα είναι οριστικά. Αλίμονο να πάρουμε τώρα αποφάσεις από την στιγμή που όλα είναι ρευστά. Όταν έρθει η ώρα θα το δει το Δ.Σ”.

Για τα όσα λέγονται και γράφονται ότι Ανόρθωση έκανε προπονήσεις;

”Έγινε περισσότερο ζήτημα απ’ όσο χρειάζεται. Να είμαστε σωστοί. Εμείς δεν το έχουμε πράξει αλλά προς θεού δεν είναι το μεγαλύτερο έγκλημα. Έκαναν 2-3 άτομα προπόνηση μέσα σε 5 χιλιάδες τετραγωνικά. Σκεφτείτε πόσο κόσμος κάνει περπάτημα στις γειτονιές του”.