3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η προπόνηση “Κριστιάνο Ρονάλντο” του Βινίσιους που είναι σε σούπερ φόρμα

Η προπόνηση “Κριστιάνο Ρονάλντο” του Βινίσιους που είναι σε σούπερ φόρμα

By on 11 Μαΐου, 2020 0 483 Views

Ο Βινίσιους κάνει εξαντλητική προπόνηση σε καθημερινή βάση, προκειμένου το σώμα του να βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση ενόψει της επανέναρξης της δράσης.

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση βρίσκεται ο Βινίσιους, ο οποίος περιμένει πώς και πώς την επανέναρξη της δράσης. Ο Βραζιλιάνος έχει σώμα αξιοζήλευτο, κινούμενος στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο, ειδικά προς το φινάλε του στη Μαδρίτη.

Ένας μάγειρας και ένας προσωπικός γυμναστής έχουν γίνει… αυτοκόλλητοι με τον Βινίσιους, ούτως ώστε να είναι όπως πρέπει όταν θα γίνει η πρώτη σέντρα. Και η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ορατά.

Ο Τιάγκο Λόμπο δουλεύει μαζί του με τέτοιο τρόπο, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ να γίνει ακόμα πιο δυνατός και γρήγορος. Στόχος είναι να βελτιώσει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού του και να γίνει όσο πιο ολοκληρωμένος γίνεται. Μένει να φανεί και στο χορτάρι βέβαια όλη η δουλειά που έχει ρίξει.

Ο Λόμπο έχει γίνει η σκιά του τον τελευταίο μισό χρόνο και θεωρείται από τους καλύτερους προσωπικούς γυμναστές στη Βραζιλία. Εργαζόταν στη Σάντος, συνεργάστηκε με τον Γκαμπιγκόλ και ο Βινίσιους τον έπεισε να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό του μετά τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο στο παιχνίδι του Champions League με τον Άγιαξ.

Έχει χάσει βάρος, ακολουθώντας τα… guidelines του Ρονάλντο το τελευταίο διάστημα στη Μαδρίτη, έχει πάρει μυική μάζα, περιορίζοντας τα λίπη στη διατροφή του και το σπίτι του έχει μετατραπεί σε ένα κανονικό γυμναστήριο. Όλο αυτό το διάστημα προπονείται πολύ σκληρά, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να σταθεί στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.