3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΥΡΙΣ:Δεν προγραμματίζω καμία αλλαγή αυτό το καλοκαίρι.Δυστυχώς, διακόπηκε η σεζόν

ΝΤΟΥΡΙΣ:Δεν προγραμματίζω καμία αλλαγή αυτό το καλοκαίρι.Δυστυχώς, διακόπηκε η σεζόν

By on 23 Μαΐου, 2020 0 4664 Views

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα futbalsfz.sk παραχώρησε ο Μίχαλ Ντούρις. Aνάμεσα σε άλλα ο διεθνής Σλοβάκος στράικερ της Ανόρθωσης είπε:

Για τη διακοπή: “Δυστυχώς, διακόπηκε η σεζόν. Είχαμε τους ίδιους βαθμούς με την Ομόνοια και επίσης είχαμε προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Είναι κρίμα. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Η υγεία είναι υψίστης σημασίας. Δεν νομίζω ότι η κατάσταση εδώ στην Κύπρο ήταν τραγική. Δεν… ζαλίζει ο αριθμός των κρουσμάτων”.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Ντούρις γυμναζόταν ατομικά με τον συμπατριώτη του και παίκτη της Ομόνοιας Τόμας Χούμποτσαν. “Μένουμε στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών. Ήταν αρκετά άψυχο, απλά διατηρηθήκαμε σε φόρμα. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η νέα χρονιά και πότε τα προκριματικά στην Ευρώπη”.

Ο Ντούρις περιμένει το άνοιγμα των αεροδρομίων με την οικογένειά του για να επιστρέψουν στη χώρα τους για διακοπές. “Περιμένω ότι έγκαιρα θα μπορέσουμε να φύγουμε από την Κύπρο”. 

Καταληκτικά είπε ότι σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση.“Είμαστε ικανοποιημένοι με την οικογένεια μου, οπότε δεν προγραμματίζω καμία αλλαγή κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού”.