3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Συμφώνησαν Ανόρθωση και παίκτες για τους μισθούς

By on 23 Μαΐου, 2020 0 5631 Views

Νεότερα υπάρχουν στο θέμα της συμφωνίαςτης Ανόρθωσης με τους ποδοσφαιριστές της για τη μισθοδοσία. Οι τελευταίες επαφές καρποφόρησαν και προέκυψε σχετική συμφωνία.

Συγκεκριμένα για τους εναπομείναντες 2 ½ μισθούς, η ομάδα μας θα καταβάλει τον 1 ½ μισθό προς τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα στην περίπτωση που φθάσουμε στα play off του Europa League θα καταβληθεί ως επιπλέον μπόνους ακόμη μισό μηνιάτικο ενώ αν προχωρήσουμε στους ομίλους της διοργάνωσης το ποσό αυτό θα επιστραφεί πλήρως στους ποδοσφαιριστές ως επιπλέον μπόνους.

Καταλυτικό ρόλο για επίτευξη της συμφωνίας διαδραμάτισε η πρόθεση του Χρήστου Πουλλαΐδη να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και το καλό κλίμα στην ομάδα, προχωρώντας σε περαιτέρω υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις.H συμφωνία ικανοποίησε και τον Τιμούρ Κετσπάγια που στήριξε τους παίκτες του γιατί ξέρει πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες να νιώθουν ευχαριστημένοι από το σεβασμό του ίδιου και της διοίκησης.

Ουσιαστικά με αυτή την συμφωνία, οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην χάσουν ούτε σεντ από τον μισθό τους, με την πρόταση της Ανόρθωσης να είναι από τις καλύτερες που έγιναν.