9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΚΟΥ:Στην παρούσα φάση, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην Ομόνοια

ΜΙΚΟΥ:Στην παρούσα φάση, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην Ομόνοια

By on 27 Μαΐου, 2020 0 1608 Views

Σε δηλώσεις στο Instagram σε live chat με σύνδεσμο φιλάθλων της πρώην ομάδας του, Μπενγκαλούρου, ο επιθετικός της Ομόνοιας Μικού, προέβη σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις σε σχέση με το μέλλον του. Οι τοποθετήσεις του αναδημοσιεύονται στην ιστοσελίδα «sports.yahoo.com».

Ο Βενεζουελάνος φορ ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από το «τριφύλλι» για ανανέωση της συνεργασίας τους (το συμβόλαιο του λήγει τέλος Μάϊου), κάτι που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να μην συνεχίζει τη νέα χρονιά στην Ομόνοια. Όπως πληροφορούμαστε κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει ενημερωθεί προς το παρόν ότι θα αποχωρήσει από την Ομόνοια.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πόρτες είναι ανοικτές για επιστροφή μου. Εδώ στην Κύπρο ολοκληρώθηκε η σεζόν. Είναι μια πρόκληση η συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και η πρωταθλήτρια της Ινδίας αγωνίζεται στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, που κι αυτό είναι πρόκληση. Μου αρέσει να είμαι σε ένα μέρος που με αγαπούν οι φίλαθλοι. Αυτό όμως δεν είναι δική μου απόφαση. Στην παρούσα φάση, δεν έχω τίποτα. Κοιτάζω τι είναι το καλύτερο για εμένα. Οι πόρτες είναι ανοικτές».