30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπέιλ – Κριστιάνο: «Καλύτερα τα γονίδια του Ουαλού»!

Μπέιλ – Κριστιάνο: «Καλύτερα τα γονίδια του Ουαλού»!

By on 9 Ιουνίου, 2020 0 319 Views

Αν και όλος ο πλανήτης αναγνωρίζει πως ο οργανισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο και η δουλειά που έχει κάνει ο Πορτογάλος τον φτάνουν ένα βήμα πριν το… εξωπραγματικό, ένας πρώην γιατρός της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται να καταρρίψει αυτή τη θεωρία και να μιλήσει για τα γονίδια που καθιστούν καλύτερο τον Γκάρεθ Μπέιλ! 

Ο Ουαλός, σε πλήρη αντίθεση με τον CR7, δεν ασχολείται τόσο πολύ με το σώμα του και το ποδόσφαιρο όσο το κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο…

Προτιμά να χαλαρώνει παίζοντας γκολφ κι όχι να έχει γεμάτο το μυαλό του με δουλειά και επαγγελματισμό όπως το κάνει όλα τα χρόνια της καριέρας του ο Πορτογάλος νυν σούπερ σταρ της Γιουβέντους. 

Δεν θα μάθει ποτέ κανείς τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο Μπέιλ ήταν τόσο αφοσιωμένος στη μπάλα όπως ο Κριστιάνο, με τον πρώην γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσούς Όλμο, να δηλώνει: 

«Είναι ίσως ο καλύτερος αθλητής που έχω αντικρίσει, έχει τρομερά γονίδια, μπορεί να πετύχει σε κάθε άθλημα γιατί τον βοηθάει σε αυτό το γεγονός πως είναι τρομερά αθλητικό το σώμα του. Είναι ο αθλητής που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο σε όλα τα κομμάτια που αφορούν τη δική μου δουλειά»