12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΥΡΙΣ:Δεν είναι εύκολο να το αποδεχθούμε.Δεν σκέφτηκαν το ποδόσφαιρο…

ΝΤΟΥΡΙΣ:Δεν είναι εύκολο να το αποδεχθούμε.Δεν σκέφτηκαν το ποδόσφαιρο…

By on 9 Ιουνίου, 2020 0 6033 Views

Συνέντευξη στην σλοβάκικη ιστοσελίδα «futbal.pravda.sk» παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός της Ανόρθωσης αναφέρθηκε στην απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λέγοντας πως «στην αρχή ήμουν πραγματικά έκπληκτος και πολύ απογοητευμένος που ακύρωσαν την υπέροχη σεζόν μας. Ο αριθμός των κρουσμάτων ή των νεκρών ήταν σε καλά επίπεδα, όπως για παράδειγμα στη Σλοβακία. Η ομάδα μας ετοιμαζόταν για τα παιχνίδια, όμως δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας, ρωτήθηκε εάν είναι δύσκολο οι παίκτες της Ανόρθωσης να αποδεχθούν την απόφαση που πάρθηκε από τα πλείστα σωματεία: «Αν ήθελαν έστω και λίγο, θα παίζαμε. Κοίταξαν τα πορτοφόλια τους παρά την αθλητική πλευρά. Αυτός συμβαίνει σήμερα, το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιχείρηση. Φυσικά δεν είναι εύκολο να το αποδεχθούμε. Ήμασταν πίσω από την Ομόνοια λόγω των αποτελεσμάτων στα μεταξύ μας παιχνίδια. Αυτή θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ. Κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει πως θα ήταν εάν επανάρχιζε η σεζόν».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν θα ενοχλούσε που τα ματς θα γίνονταν χωρίς την παρουσία κόσμου, είπε: «Δεν θα ήταν ευχάριστο. Οι άνθρωποι πέρασαν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, θα προσαρμοζόμασταν στην κατάσταση». Ακολούθως, ο 32χρονος επιθετικός τόνισε πως του αρέσει η Κύπρος και η Λάρνακα, καθώς η οικογένειά του περνά υπέροχα: «Μας αρέσει, απολαμβάνουμε το όμορφο περιβάλλον, το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά πάντα θα θέλαμε να επιστρέψουμε στη Σλοβακία». Κλείνοντας, αναφερόμενος στο επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος, είπε: «Κάθε πρωτάθλημα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, δεν είναι εύκολο να τα συγκρίνεις. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην Κύπρο. Ωστόσο, δεν είναι όπως το τσεχικό ή το ρωσικό πρωτάθλημα. Μου αρέσει. Ένιωσα καλά από την πρώτη μέρα και τα πήγα καλά»