27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στέρλινγκ: «Υπάρχουν τόσοι μαύροι ποδοσφαιριστές στην Premier League και και δεν έχουμε καμία εκπροσώπηση στην ομοσπονδία»

Στέρλινγκ: «Υπάρχουν τόσοι μαύροι ποδοσφαιριστές στην Premier League και και δεν έχουμε καμία εκπροσώπηση στην ομοσπονδία»

By on 9 Ιουνίου, 2020 0 516 Views

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι οι μαύροι ποδοσφαιριστές στη Premier League, δεν έχουν καμία εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία!

Ο 25χρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι, δίνει εδώ και χρόνια τη δική του μάχη ενάντια στον ρατσισμό που υπάρχει στον κόσμο αλλά και συγκεκριμένα στην Αγγλία και την Premier League. Μάλιστα, δήλωσε πως παρά το γεγονός πως στο αγγλικό πρωτάθλημα, υπάρχουν αρκετοί μαύροι ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει καμία εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία.

«Υπάρχουν περίπου 500 παίκτες στην Premier League και το ένα τρίτο από αυτούς είναι μαύροι και δεν έχουμε καμία εκπροσώπηση στην ομοσπονδία ή στο προπονητικό προσωπικό», δήλωσε αρχικά στο BBC, ο Στέρλιγνκ για να συνεχίσει: «Για παράδειγμα υπάρχουν οι Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Σολ Κάμπελ και Ασλεϊ Κόουλ. Όλοι είχαν υπέροχη καριέρα, όλοι έπαιξαν για την Αγγλία. Έκαναν με σεβασμό όλα τα προπονητικά τους βήματα και οι δύο που δεν τους δόθηκαν οι σωστές ευκαιρίες είναι οι δύο μαύροι. Πρέπει να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους».