28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Πήραμε καλύτερο από το αναμενόμενο!

By on 14 Ιουνίου, 2020 0 2942 Views

Συνέντευξη στην Guardian παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ.

«Ακόμα κι αν τελειώναμε στη δεύτερη θέση, θα είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Θα ήταν ωραίο να είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε, τότε ίσως θα μπορούσαμε επίσης να έχουμε κερδίσει το κύπελλο. Σίγουρα, αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι δύσκολη, αλλά ήταν καλύτερο να είσαι Νο1 από το να είσαι Νο2 όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Για πολλούς λόγους, έζησα κάποιες από τις καλύτερες μου στιγμές γενικά στην Κύπρο. Παρόλο που στην Λέγκια καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην Ομόνοια χρειαζόταν να κτίσουμε μία νέα ομάδα. Στη Λέγκια βελτιώσαμε την ομάδα, ενώ εδώ χρειαζόμασταν πολλούς νέους παίκτες. Το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας ήταν νέοι παίκτες, δουλεύοντας όλοι μαζί την ίδια στιγμή που αλλάζαμε τον τρόπο παιχνιδιού. Υπήρχαν σίγουρα περισσότερα πράγματα να κάνουμε εδώ».

«Ο πρόεδρος ήταν πολύ ξεκάθαρος ότι ήθελε να πάρει την Ομόνοια πίσω στους τέσσερις πρώτους και να αγωνιστεί στην Ευρώπη,αυτός ήταν ο στόχος για αυτή τη σεζόν. Τελειώσαμε ως Νο1 και θα παίξουμε στους προκριματικούς του Champions League το καλοκαίρι, οπότε ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο», σημείωσε ο κ.  Μπεργκ.