3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει αρχές Ιουλίου ο Ζαχίντ

By on 15 Ιουνίου, 2020 0 1972 Views

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr, ο Ζαχίντ θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά τις 30 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία λήγει ο δανεισμός του από το ΑΠΟΕΛ.
Το σχετικό δημοσίευμα: «Ο Παναθηναϊκός είναι τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν οι τρεις δανεικού του ρόστερ, ο Ζαχίντ ο Νάγκι και ο Ανουάρ. Για τον Νάγκι μετά τον τραυματισμό του πριν το ματς του Σαββάτου, δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχιστούν οι συζητήσεις ενώ και ο Ζαχίντ φαίνεται πως τελικώς θα αποχωρήσει από το τριφύλλι στο τέλος του μήνα.
Οι πράσινοι ήρθαν σε επαφή με τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη, με το στέλεχος των «γαλαζοκίτρινων» να απαντά πως είναι δύσκολο να παραταθεί ο δανεισμός μέχρι το φινάλε των ελληνικών πλέι οφ καθώς ο Ζαχίντ χρειάζεται να βρίσκεται στην Κύπρο στις αρχές Ιουλίου.
Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Νορβηγός χαφ μετά τις 30 Ιουνίου θα πάρει κάποιες μέρες άδεια και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κύπρο είτε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, είτε για να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα σε περίπτωση ο σύλλογος της Λευκωσίας αποφασίσει κάτι τέτοιο».