2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα βρήκαν ΑΠΟΕΛ-Ουζόχο και περιμένουν την Λα Κορούνια

Τα βρήκαν ΑΠΟΕΛ-Ουζόχο και περιμένουν την Λα Κορούνια

By on 16 Ιουνίου, 2020 0 1404 Views

O Νιγηριανός τερματοφύλακας Φράνσις Ουζόχο από τότε που ήρθε στην Κύπρο στις 31 Ιανουαρίου 2019, έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο σε θέμα επικαιρότητας.
Από το δελτίο υγείας του για να αγωνιστεί στην Ανόρθωση, από την αποβολήν του μόλις του επιτράπει να παίξει στον αγώνα με την Αλκή,τη συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιούνιο που δεν επισημοποιήθηκε όμως ποτέ και την επίσημη στη συνέχεια συμφωνία με την Ομόνοια, μέχρι τον σοβαρό του τραυματισμό και πλέον με την πληροφορία η οποία τον θέλει, αν συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημά μας, να είναι για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ!Με αυτά τα δεδομένα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, ι η περίπτωση Φράνσις Ουζόχο ο οποίος πρόλαβε και έδειξε και έπεισε για την αξία του.
Οι τελευταίες πληροφορίες , θέλουν τον Νιγηριανό, να έχει ήδη κάνει το προσύμφωνο με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και απλώς να εκκρεμεί η απελευθέρωση του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Έχει, μάλιστα, αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη να πείσει την Ισπανική ομάδα να τον αφήσει να αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο και είναι αισιόδοξος ότι αυτήν τη φορά θα φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.