2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ:Δεν σταματώ…Μακάρι να είναι όλοι όπως ο Τιμούρ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ:Δεν σταματώ…Μακάρι να είναι όλοι όπως ο Τιμούρ

By on 17 Ιουνίου, 2020 0 422 Views

Στο ραδιόφωνο του “Active” μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/06) ο Αντώνης Γιωργαλλίδης και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την Ανόρθωση.

“Είχαμε μια επικοινωνία με τον προπονητή και ήταν απόφαση του, απολύτως σεβαστή. Στόχος μου ήταν να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα, νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα που μεγάλωσα αλλά θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που ίσως δεν περίμενα ούτε εγώ αλλά από σήμερα θα προσπαθήσω να βρω την καλύτερη επιλογή για μένα.

Μόλις πριν λίγο έμαθα ότι δεν θα συνεχίσω, άρα δεν έχω κάτι ακόμα. Θα κοιμηθώ απόψε και αύριο θα με βοηθήσει ο Θεός να κάνω την καλύτερη επιλογή. Νιώθω πολύ καλά, θέλω να είμαι όσο πιο ψηλά γίνεται”. 

Για την σχέση του με τον Τιμούρ: “Με τον Τιμούρ έχω καταπληκτική σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πολύ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αυτός με έβαλε να παίξω βασικός, αυτός με έφερε πίσω. Είναι μια απόφαση απολύτως σεβαστή, το κάνει για το καλό της ομάδας. Μου εξήγησε τον λόγο, αλλά δεν μπορώ να τον πω στον αέρα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι να είναι όλοι οι άνθρωποι και οι προπονητές όπως ο Τιμούρ”.