2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θετικός στον CΟVID 19 ο Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ.΄Ηταν στο ντέρμπι της Σερβίας

Θετικός στον CΟVID 19 ο Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ.΄Ηταν στο ντέρμπι της Σερβίας

By on 19 Ιουνίου, 2020 0 2796 Views

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Βουγιανίν Σάβιτς και η σύζυγός του, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Σερβία, το εμφάνισε ήπια συμπτώματα γρίπης, έκανε το τέστ και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχουν μολυνθεί μεμ τον COVID19. Επιπλέον, κάποιοι Σέρβοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε στενή επαφή με τον Σάβιτς θα κάνουν τα απαραίτητα τεστ.

Σύμφωνα με τη «Novosti», αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο Σάβιτς ήταν σε στενή σχέση με τους ποδοσφαιριστές και οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στο αιώνιο ντέρμπι που έλαβε χώρα πριν από δύο  εβδομάδες.

«Απομένει να παρακολουθήσουμε την κατάσταση και να μάθουμε αν οι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα θα εξεταστούν για τον τον COVID19. Ας θυμηθούμε ότι το 200ο αιώνιο ντέρμπι έγινε έπαιξε μπροστά σε περίπου 20.000 ανθρώπους», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

H είδηση παίζει πρώτο θέμα σε όλα τα σέρβικα ΜΜΕ, με τον ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του Μίρκα να μην έχουν ακόμη τοποθετηθεί για να επιβεβαίωσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες.