2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΡΖΗΣ:Ναι στο θέμα Παπουλή υπάρχει αθέτηση συμφωνίας…

ΚΙΡΖΗΣ:Ναι στο θέμα Παπουλή υπάρχει αθέτηση συμφωνίας…

By on 19 Ιουνίου, 2020 0 5350 Views

Στην εκπομπή της Cablenet “Χωρίς VAR” ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης αναφέρθηκε και και στην υπόθεση Φώτη Παπουλή αναλύοντας τους λόγους που θεωρεί ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας παραβίασε την συμφωνία των προέδρων:

«Δεν θέλω να πω με σιγουριά τι είχε και τι δεν είχε μπροστά του ο Φώτης. Ο Φανούριος είπε ότι εγώ αποχώρησα από το γκρουπ και τη συμφωνία γιατί πιστεύω ότι σε μια συμφωνία πρέπει να τηρούνται όλοι οι όροι, δεν είναι α λα καρτ. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε καμία παρεξήγηση με την Ομόνοια. Ο κ. Παπασταύρου αθέτησε αυτή τη συμφωνία, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Εγώ είμαι ξεκάθαρος, αυτό που λέω είναι ότι εμείς ξεκαθαρίσαμε στον παίκτη ότι μας ενδιαφέρει να τον κρατήσουμε. Από τη στιγμή που με ενημέρωσε κι επίσημα ο κ. Παπασταύρου ότι ξεκινά συζητήσεις μαζί του, για μας αθέτησε αυτή τη συμφωνία, είτε έγινε 30 μέρες είτε 2 μέρες μετά που ο Φώτης εξέφρασε την άποψη ότι ο κύκλος του στον Απόλλωνα έκλεισε».

Για το ότι τελείωσε το συμβόλαιό του: «Το ερώτημα είναι αν ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα έπαιρνε αυτή την απόφαση αν δεν ένιωθε ότι θα υπήρχε άλλη πρόταση στο τραπέζι. Αυτό που λέω είναι ότι πολλοί προέδροι, εμένα με πήρε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης και μου είπε ότι μάνατζερ τον πλησίασε για παίκτη μας. Κι εγώ ενημέρωσα αντίστοιχα τον κύριο Σοφοκλέους για παίκτες της ΑΕΛ που μας πρότειναν. Όχι, ο Ράγιος δεν έπαιξε ποτέ για την ομάδα μας. Επαναλαμβάνω. Πήρα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΑΕΛ για παίκτη που δεν ήταν στα πλάνα μας κι έληξε το συμβόλαιό του. Του είπα φίλε Ανδρέα δεν με ενδιαφέρει πλέον, προχώρα με τις ευλογίες μου. Ο εκπρόσωπος Τύπου το είπε και δημόσια ότι ο κ. Παπασταύρου με ενημέρωσε ο ίδιος ότι ξεκινά συζητήσεις μαζί του. Του ξεκαθάρισα ότι ο παίκτης μας ενδιέφερε να μείνει στον Απόλλωνα».