11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος

By on 23 Ιουνίου, 2020 0 597 Views

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη ο Νίκος Αλέφαντος. Ο 81χρονος απεβίωσε το μεσημέρι, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τελικά «έφυγε» από την ζωή από καρδιακή προσβολή.

Επρόκειτο για μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας προπονήσει συνολικά 28 ομάδες στην μεγάλη του καριέρα στους πάγκους. Μεταξύ αυτών φυσικά ο Ολυμπιακός, που ήταν τόσο η αγαπημένη του ομάδα, όσο και η τελευταία του ομάδα το 2004.Στην Κύπρο εργάστηκε στον Απόλλωνα ,την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ με το οποίο κατέκτησε και το κύπελλο ,τον μοναδικό τίτλο στην καριέρα του.

Το ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από την ζωή, στα 81 του χρόνια. Ο Έλληνας προπονητής κατέκτησε με την ομάδα μας, το κύπελλο του 1997 επικρατώντας της Ομόνοιας με 2-0.

ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (23/06).

Ο Νίκος Αλέφαντος διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού για μικρό χρονικό διάστημα το 1986.

Καλό ταξίδι Νίκο Αλέφαντε.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ