6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ρονάλντο συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ το ένα μετά το άλλο (pics & vid)

Ο Ρονάλντο συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ το ένα μετά το άλλο (pics & vid)

By on 23 Ιουνίου, 2020 0 444 Views

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και στα γκολ, κόντρα στη Μπολόνια και παράλληλα έγραψε ιστορία στο πρωτάθλημα της Serie Α, καθώς έγινε ο πρώτος Πορτογάλος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Τι κι αν διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει πως αποτελεί ένα κόσμημα του ποδοσφαίρου και πόσω μάλλον για το πρωτάθλημα της Serie A. Ο άσος της Γιουβέντους, μετά από δύο κακές παρενθέσεις κόντρα σε Μίλαν και Νάπολι, όπου έμεινε «άσφαιρος» επέστρεψε στα γκολ, στην αναμέτρηση με τη Μπολόνια.

 Ο Κριστιάνο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και βρήκε δίχτυα έπειτα από 121 ημέρες, φτάνοντας έτσι τα 22 στη φετινή Serie A. Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει την περυσινή του απόδοση, όπου είχε ένα λιγότερο με τα χρώματα των «μπιανκονέρι» στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Συνολικά, έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 43 φορές, αγωνιζόμενος με τη «Γηραιά Κυρία» και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον συμπατριώτη του Ρουί Κόστα και να γίνει ο κορυφαίος Πορτογάλος σκόρερ της Serie A. Ο Ρούι Κόστα, πέρασε σχεδόν 8 χρόνια στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, παίζοντας για τη Φιορεντίνα και τη Μίλαν, μεταξύ 1994 και 2006. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 42 τέρματα και μέχρι ήταν ο πρώτος Πορτογάλος σκόρερ στη διοργάνωση.

Μέχρι που ήρθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ. Βέβαια, αυτό δεν είναι το πρώτο του, καθώς ο 35χρονος σταρ της Γιουβέντους, παραμένει ο κορυφαίος Πορτογάλος σκόρερ στην ιστορία της Premier League, έχοντας 84 τέρματα σε 196 εμφανίσεις, αλλά και ο πρώτος Πορτογάλος σκόρερ, στην ιστορία της La Liga, με 311 γκολ σε 292 συμμετοχές. Μόνο ο… αιώνιος του αντίπαλος, Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει περισσότερα τέρματα από τον Ρονάλντο στη La Liga. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά τα 35 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αποδεικνύοντας πως έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στο ποδόσφαιρο.

Harun Halane@HalaneHarun

🐐

The Goat hit the net again@Cristiano has scored penalty against Bologna812:14 π.μ. – 23 Ιουν 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Harun Halane

The CR7 Timeline.@TimelineCR7

🇵🇹
🇵🇹
⚽
🔺
🇵🇹
⚽
🇵🇹
⚽
🇵🇹
⚽
🇵🇹
⚽
🇵🇹
⚽
🇵🇹
⚽
🇵🇹
⚽

HISTORY:

Cristiano has become the Portuguese all-time top scorers in Serie A:

43: Cristiano Ronaldo
42: Rui Costa
15: Bruno Fernandes
14: Couto
14: Nuno Gomes
14: Rui Barros
13: Conceicao
9: Figo.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Cristiano Ronaldo Fans@TheRonaldoTeam

🚨
🇪🇺
🇵🇹
🇬🇧
🇪🇸
🇮🇹
🆕
🔀

NEW RECORD@Cristiano is the Portuguese with :

Most Goals in @ChampionsLeague
Most Goals in @SelecaoPortugal
Most Goals in @PremierLeague
Most Goals in @LaLiga
Most Goals in @SerieA

Serie A: Cristiano 43Rui Costa 42

Προβολή εικόνας στο Twitter