12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024

Τον Βόσνιο Τζάσμιν Σουκ στοχεύει η Ανόρθωση

By on 23 Ιουνίου, 2020 0 782 Views

Ενδιαφέρον για απόκτηση του Τζάσμιν Σουκ έχει επιδείξει η Ανόρθωση. Πρόκειται για 29χρονο(17/7/1990) Βόσνιο μέσο που αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Ερζουρουμσπόρ. Ο Σουκ έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8». Πριν πάρει τη μεταγραφή για την Τουρκία, με την Σλάβια Πράγας να παραχωρεί τα δικαιώματά του, για μία 7ετία αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μλάντα Μπόλεσλαβ.
Κατά τη φετινή περίοδο, σε 27 παιχνίδια με την τουρκική ομάδα, σκόραρε τέσσερα γκολ και βρίσκεται στον δρόμο… για την άνοδο.
Από την Ανόρθωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια αξιολογώντας την περίπτωσή του(σ.σ. προτάθηκε στην Ανόρθωση), επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ τον ποδοσφαιριστή, για αυτό και έχει ήδη γίνει μία πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για να δουν τις προθέσεις τους Βόσνιου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με το τέλος του πρωταθλήματος. Το αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση όμως, θα εξαρτηθεί με το τέλος της σεζόν στην Τουρκία αλλά και το οικονομικό, μιας και οι απαιτήσεις του μέσα από τις επαφές που έγιναν, κρίνονται υψηλές για τα δεδομένα της βαρωσιώτικης ομάδας.
Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή.

Δείτε σε δράση τον ποδοσφαιριστή: