3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Arsenal ή Man City στον τελικό; Παίξε τώρα στην Bet on Alfa

By on 18 Ιουλίου, 2020 0 347 Views

Ο πρώτος ημιτελικός του FA Cup στην Αγγλία ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι θα γίνει απόψε στις 21:45 στο Γουέμπλεϊ, σε ματς που θα βγάλει την πρώτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει την 1η Άγουστου.

Προσφέρεται από την Bet on Alfa η σημερινή αναμέτρηση, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, ενώ είναι διαθέσιμο και το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον ίδιο αγώνα, αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη σας.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1.30, η νίκη της Άρσεναλ έχει απόδοση 7.70 και η ισοπαλία 5.20. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.40, στο 2.55 προσφέρεται το under 2.5 goals Και 1.70 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές το σημερινό ματς Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

Ακολούθησε μας στο Facebook