13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024

Man Utd ή Chelsea στον τελικό. Παίξε τώρα στην Bet on Alfa

By on 19 Ιουλίου, 2020 0 317 Views

Η ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο, στον τελικό του FA Cup θα βγει μέσα από το σημερινό ημιτελικό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 20:00 στο Γουέμπλεϊ και οποία πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης θα διεκδικήσει την 1η Αυγούστου απέναντι στην Άρσεναλ το τρόπαιο.

Προσφέρεται από την Bet on Alfa η σημερινή αναμέτρηση, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, ενώ είναι διαθέσιμο και το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον ίδιο αγώνα, αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη σας.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας

Οι στοιχηματικές αποδόσεις της Bet on Alfa δείχνουν ένα ισορροπημένο σκηνικό. Η απόδοση για νίκη της φορμαρισμένης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απόδοση 2.25, η νίκη της Τσέλσι προσφέρεται σε απόδοση 3 και η ισοπαλία 3.20. Στο 1.65 προσφέρεται η πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο 2.10 της Τσέλσι. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.85 και το under 2.5 goals 180, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες προσφέρεται στο 1.65.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές το σημερινό ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook