2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Έκλεισε το θέμα Λάρσον για τον Απόλλωνα

By on 20 Ιουλίου, 2020 0 2900 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.
Για το πρώτο φιλικό με την Ανόρθωση: «Είναι νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα. Εμείς έχουμε τέσσερις εβδομάδες για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Κάναμε δύο εβδομάδες στις Πλάτρες και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα περιλαμβάνουν ασκήσεις με φυσική κατάστασης περισσότερο και όχι τόσο με μπάλα και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Είχαμε ένα μικροπρόβλημα με τον Ματέι από την κούραση».
Με τον Χάμπο τι γίνεται; «Κάνεις ασκήσεις με μπάλα, άυξησε τις εντάσεις χωρίς πρόβλημα και αυτό είναι ευχαριστώ. Θα πάρει ακόμα 2-3 εβδομάδες και στην τελική ευθεία θα είναι πανέτοιμος. Θα χρειαστεί μόνο ρυθμό από κει και πέρα».
Για τον Μάρκοβιτς: «Ο Μάρκοβιτς θα ενσωματωθεί από αύριο της προπονήσεις».
Για τον Ντένιτς: «Το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό και αν είναι και το δεύτερο αρνητικό θα μπει με την ομάδα».
Ο Μολ γιατί δεν έπαιξε στο φιλικό; «Είχε γεννητούρια ο Μολ».
Για τον Σελίμοβιτς και το ενδιαφέρον του ΟΦΗ: «Για την ώρα τίποτα. Δεν υπάρχει καμιά πρόταση και δεν μπορούμε να σχολιάζουμε δημοσιεύματα. Αν υπάρχει πρόταση που θα καλύπτει τον Απόλλωνα και την εγκρίνει ο πρόεδρος τότε θα προχωρήσει κάτι».
Για τον Λάρσον: «Τελείωσε το θέμα. Δώσαμε δύο χρονοδιαγράμματα χωρίς να λάβουμε απάντηση και ψάχνουμε άλλες επιλογές. Έχουμε πέντε εβδομάδες μπροστά μας για να κάνουμε μια σωστή επιλογή. Ο προπονητής θα κάνει την επιλογή και η διοίκηση θα ικανοποιήσει την επιθυμία του».
Που «κόλλησε» το θέμα: «Καθυστέρησε να δώσει την τελική του απάντηση. Κάθε εμπόδιο για καλό».
Τι γίνεται με τα εισιτήρια διαρκείας; «Ξεπεράσαμε τα 700. Έχουμε 2.200 στην διάθεση μας βάση πρωτοκόλλου. Όσο πλησιάζει ο καιρός για να την έναρξη των υποχρεώσεων τότε ο αριθμός θα αυξηθεί. Αν δεν εξαντληθούν θα μείνουν ελάχιστες κενές θέσεις. Φέτος είχαμε κατά νου να δώσουμε το ερέθισμα στον κόσμο του Απόλλωνα που δεν αντιτίθεται στην κάρτα φιλάθλου και όχι τόσο να ενισχυθούμε οικονομικά».
Για το θέμα Νσούε: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και οι αποφάσεις αφορούν τον προπονητή μας. Είναι καθαρά αγωνιστική η επιλογή. Ο προπονητής καλείται να το διαχειριστεί όπως και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και οφείλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι του και αυτός απέναντι μας και θα συνεχίσουμε την μεταξύ μας συνεργασία».