3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σενάριο για τους ισχυρούς στον β΄προκριματικό για την Ανόρθωση

Σενάριο για τους ισχυρούς στον β΄προκριματικό για την Ανόρθωση

By on 23 Ιουλίου, 2020 0 416 Views

Από τον β΄ προκριματικό γύρο και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της η Ανόρθωση για το Γιουρόπα Λιγκ. Η «Κυρία» θα ριχτεί στη μάχη με τους 5.350 βαθμούς.
Ο συγκεκριμένος αριθμός, την αντίστοιχη περσινή περίοδο θα έβαζε την Ανόρθωση, έστω και οριακά στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον β΄ προκριματικό γύρο.
Τα πράγματα, φέτος, πάντως, δεν φαίνονται να είναι τόσο ευνοϊκά για την ομάδα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα βρίσκεται στους ισχυρούς ή στους αδύναμους στην κλήρωση της 31η Αυγούστου.
Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βαδίζουν προς την ολοκλήρωση τους, διαμορφώνονται δεδομένα αναφορικά με τα εισιτήρια που θα πάρει η κάθε χώρα. Με τα όσα έχουμε ενώπιον μας, αρχικά, η Ανόρθωση θα είναι στους αδύναμους για τον β΄ προκριματικό γύρο, όμως η διαφοροποίηση που υπάρχει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την ομάδα.
Μέχρι πέρσι, οι κληρώσεις των δύο πρώτων προκριματικών γύρων του Γιουρόπα Λιγκ γίνονταν πριν γίνουν οι πρώτοι αγώνες και έτσι, δεν μπορούσε να διαφοροποιηθεί το στάτους μιας ομάδας που θα άρχιζε από τον β΄ προκριματικό γύρο. Φέτος, όμως, θα γίνει η κλήρωση για τον α΄ προκριματικό στις 10 Αυγούστου και για τον β΄ στις 31 Αυγούστου, λίγες μέρες μετά (27 Αυγούστου) τους αγώνες του α΄ προκριματικού.
Αυτό, θα βολέψει την Ανόρθωση, αφού σε περίπτωση αποκλεισμού ομάδων (δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτή τη στιγμή ο αριθμός) που θα αγωνιστούν στον α΄ προκριματικό και θα είναι στους ισχυρούς του β΄, τότε θα ευνοηθεί η Ανόρθωση.
Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται ένα… θρίλερ, το οποίο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι η Ανόρθωση στους ισχυρούς ή όχι. Οι πιθανότητες, αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, όμως μετά τις 3 Αυγούστου, θα γνωρίζουμε ακριβώς πόσους αποκλεισμούς άλλων ομάδων θα περιμένει η Ανόρθωση για να μπορεί να βρεθεί στους ισχυρούς στην κλήρωση της 31ης Αυγούστου, για τον β΄ προκριματικό γύρο.