28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΧΑΡ:Βλέπω έναν σύλλογο που λειτουργεί επαγγελματικά

ΣΑΧΑΡ:Βλέπω έναν σύλλογο που λειτουργεί επαγγελματικά

By on 3 Αυγούστου, 2020 0 6352 Views

Σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την χαρά του για την μεταγραφή του στο ΑΠΟΕΛ ο Μπεν Σαχάρ και το έκανε για άλλη μια φορά σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα sports.walla.co.il.
«Αγωνίστηκα εναντίον του ΑΠΟΕΛ, οπότε ήξερα που πήγαινα. Έστειλα στην οικογένεια μου ένα βίντεο από την προπόνηση και όλοι έμειναν έκπληκτοι. Έχω δει μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη, αλλά από το πρώτο δευτερόλεπτο εδώ, έχω καταλάβει πως όλα είναι υπέροχα. Η απόφαση για μένα ήταν πολύ δύσκολη. Έχω δυο παιδιά, χρειάστηκα χρόνο για να αποφασίσω. Στην Χάποελ Μπερ Σέβα κατέκτησα όλους τους τίτλους, δεν υπήρχε κάτι άλλο να πετύχω» δήλωσε αρχικά ο Ισραηλινός φορ.
Για τις πληρωμές στο ΑΠΟΕΛ: «Βλέπω έναν σύλλογο που λειτουργεί επαγγελματικά. Υπάρχουν διατροφολόγοι μαζί μας καθημερινά. Η διοίκηση είναι πολύ επαγγελματική. Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, υπάρχουν φιλοδοξίες και στην Ευρώπη».
Για την πρόταση από το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ ήθελε να με αποκτήσει. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα οικονομικά. Στην Χάποελ Μπερ Σέβα χάρισα χρήματα, ήξερα πως η κατάσταση δεν ήταν καλή και βοήθησα τον σύλλογο».