3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Aνόρθωση πρέπει να περιμένει αποκλεισμούς ισχυρών…Την Τετάρτη φιλικό με την Ομόνοια Αρ.

H Aνόρθωση πρέπει να περιμένει αποκλεισμούς ισχυρών…Την Τετάρτη φιλικό με την Ομόνοια Αρ.

By on 4 Αυγούστου, 2020 0 2426 Views

Μετά την ολοκλήρωση και του ρουμάνικου πρωταθλήματος, έχουμε ξεκάθαρα δεδομένα για την Ανόρθωση και την παρουσία της στο δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, η «Κυρία» είναι στους αδύναμους ενόψει της κλήρωσης που θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Οι αγώνες του πρώτου γύρου που θα προηγηθούν (27 Αυγούστου), ίσως δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα να βρεθεί τελικά στους ισχυρούς.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ΠΕΝΤΕ ομάδες που θα αγωνιστούν στον πρώτο προκριματικό γύρο και θεωρητικά θα βρίσκονται στους ισχυρούς για τον δεύτερο γύρο, να αποκλειστούν.
Η Ανόρθωση θα περιμένει πέντε αποκλεισμούς από τις 22 ακόλουθες ομάδες: ΑΠΟΕΛ, Μάλμε, Παρτιζάν, Στεάουα, Μάριμπορ, Χάποελ Μπερ Σεβά, Ρόζενμποργκ, Απόλλων, Φέχερβαρ, Σκέντια, TNS, Ντινάμο Μινσκ, Λεχ Πόζναν, Αμπερντίν, Ζρίνσκι, Αλασκέρτ, Καϊράτ, Ζαλγκίρις, Άαρχους, Μάδεργουελ, Βαντούζ και Κουκέσι.

Στο μεταξύ για το πέμπτο φιλικό προετοιμασίας της προετοιμάζεται η Ανόρθωση η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο (5/8) την Ομόνοια Αραδίππου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου με διαιτητή τον Χαράλαμπο Παπουή.